buka1207 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Czee jest tak już od dawna od zakupu jakieś dwa lata,ale dzisaj mnie naszło i zaciekawilo,bo przy zmianie biegu np z dwójki na trójkę słychać pstrykniecie/przelaczenie wydobywajace się z okolic bezpiecznikow,też tak macie?
Fazii Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Czee jest tak już od dawna od zakupu jakieś dwa lata,ale dzisaj mnie naszło i zaciekawilo,bo przy zmianie biegu np z dwójki na trójkę słychać pstrykniecie/przelaczenie wydobywajace się z okolic bezpiecznikow,też tak macie? Pewnie masz to na zimnym silniku i przy dynamicznym przyspieszaniu... Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez Fazii
buka1207 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Czee jest tak już od dawna od zakupu jakieś dwa lata,ale dzisaj mnie naszło i zaciekawilo,bo przy zmianie biegu np z dwójki na trójkę słychać pstrykniecie/przelaczenie wydobywajace się z okolic bezpiecznikow,też tak macie? Pewnie masz to na zimnym silniku i przy dynamicznym przyspieszaniu... Dokładnie zapomnialem dopisać ze tylko na zimnym
jospethe Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 U mnie na zimnym też nic nie pstryka.
Rekomendowane odpowiedzi