alfar Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Cześć, Muszę przerzucić pakiet światło ze starego schowka do nowego i chciałbym wyjąć piny z tej wtyczki, żeby nie bujać się z przelutowywaniem i kupowanie pinów itp itd Zaznaczam, że nie chcę zniszczyć obecnej wtyki Fotki tego co mam do rozebrania Będę wdzięczny za pomoc. Próbowałem igłą, ale lipa ... Jak znacie narzędzie, które można kupić to proszę o nazwę linka cokolwiek co pomoże mi wyciągnąć piny Pozdrawiam Tomek
kaczorvw Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 http://www.proficentrum.pl/1645,zestaw-do-rozlaczania-i-wyjmowania-konektorow.html Tylko stosunek cena/potrzeba mocno zachwiany. Próbuj igłą od strzykawki ale raczej marne szanse.
ucho.77 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) Ja używam igły maszynowej do tego Jest dużo sztywniejsza od zwykłych igieł Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez ucho.77
alfar Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2016 A gdzie to pchać, od przodu ? Czy od tyłu http://www.proficentrum.pl/1645,zestaw-do-rozlaczania-i-wyjmowania-konektorow.html Tylko stosunek cena/potrzeba mocno zachwiany. Próbuj igłą od strzykawki ale raczej marne szanse. No cena mega
alfar Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Jak ten pin wygląda po wyciągnięciu ? Latwiej by mi było skumac gdzie i jak pchać Ooo dzięki, czytasz mi w myślach pin tak wygląda Czyli góra i dół, dzięki taraz dam radę
kdawid Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 ja te piny wyciągam spiłowaną wsuwką do włosów. Trzeba ją mocno spiłować żeby weszła w otwory ale później piny wychodzą bez problemów.
alfar Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Dziękuję, pomogło, piny wyciągnięte. Używałem grubej igły, raz z dołu raz z góry i poszło Potem odginałem uszka i wskoczyło jak nowe do drugiej wtyki
Rekomendowane odpowiedzi