Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Jaki żarnik H7 prosze o porade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam musze kupić sobie zarniki bo niestety ale są juz bardzo wypalone i nie chcą świecic... prośba o porade Jakie kupić... Typ żarówki to H7...

Opublikowano

Witam musze kupić sobie zarniki bo niestety ale są juz bardzo wypalone i nie chcą świecic... prośba o porade Jakie kupić... Typ żarówki to H7...

Napisz trochę jaśniej co chcesz kupic,co masz wypalone? może odbłyśniki w reflektorze? Piszesz o zarnikach,czy może masz jakies xenony? Jakie masz reflektory?

Opublikowano

Mam soczewke, i zalozone xenony, i jak jade to autentycznie xenon oswietla mi bardzo mało nie widze drogii... wiec chyba zmienic trzeba zarówki?przepraszam za brak wiedzy ale dopiero Kupiłem a4

Opublikowano

Mam dwa zarniki H7 uzywane 2 tygodnie do sprzedania barwa 6000k cena 50zl.

Opublikowano

No teraz już wiemy o co kaman :wink4: prawdopodobnie zarniki kwalifikuja się do wymiany oczywiście biorac pod uwage że światła masz prawidłowo ustawione na diagnostyce. Co do barwy to już musisz sam zdecydowac,ja osobiście jeżdże na 5000K i takie polecam :wink4: ,wiele osób ma włożone 6000K i też sobie chwalą więc musisz zdecydować,poczytaj na forum jest mnóstwo tematów związanych z barwą zarników,ale oferta kolegi marewel jest ciekawa :cool1:

Opublikowano

Jak masz dołożone pseudo-xenony pod zwykłe lampy to musisz sie liczyć z problemami.

Przede wszystkim ori. xenony mają poziomowanie lamp i układ oczyszczania szkieł reflektorów.

Opublikowano

No własnie zmienie i pojade ustawic... powiedzcie mi ile kosztuje takie sutawienie?

ustawienie w stacji diagnostyczne kosztuje 20 zl :)

Opublikowano

tylko zwróć uwagę czy diagnosta ustawia Ci światła z pozycji 0 , bo juz kiedyś gościa musiałem pouczać-takie szpece

Opublikowano

Mam dwa zarniki H7 uzywane 2 tygodnie do sprzedania barwa 6000k cena 50zl.

ksenony H7 :cool1::decayed:

przeciez albo H7 albo ksenony

Opublikowano

ale jeżeli mówimy o ori xenonie ,to nie ma tu oznaczenia H7 , tylko D2S :cool1: , a kolega ma zestaw hid

Opublikowano

mowimy oczywiscie o h7 o barwie 6000K

Dobre