Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Przewóz foteli moim Kombi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,czy dam radę i jeżeli tak to w jaki sposób mogę przewieść komplet foteli od A4 B8 w A4 B8 kombi,może ktoś przewoził i udało się zapakować jakoś ?

Opublikowano

Ja w B5 jak przewozilem to zdemontowalem wczesniej swoja tylna kanape i zalozylem ta co kupilem, wiec sie troche miejsca zaoszczedzilo...

Opublikowano

Ja w B5 jak przewozilem to zdemontowalem wczesniej swoja tylna kanape i zalozylem ta co kupilem, wiec sie troche miejsca zaoszczedzilo...

ale fotele weszły + boczki ?

Opublikowano

Ja przewoziłem i spokojnie zapakujesz. Wiozłem komplet z boczkami i jeszcze trochę innych dupereli.

Opublikowano

Ja przewoziłem i spokojnie zapakujesz. Wiozłem komplet z boczkami i jeszcze trochę innych dupereli.

demontowałeś coś ?

Opublikowano

Ja nie demontowałem bo nie wiedziałem czy je wezmę, ale jak dla Ciebie to nie problem to możesz wyciągnąć samą kanapę tylną. Nową kładziesz na miejsce starej. Stare oparcie składasz i masz miejsca a miejsca :) ja fotele miałem elektryczne więc były w takiej pozycji jak wyciągnięte z auta czyli nie rozłożone a jak masz manulane to możesz sobie je jeszcze położyć wtedy to już w ogóle miejsca sporo.

Opublikowano

Ok,dzięki ,,,jeden kierowcy będzie elektryczny pasażera manualny...

Opublikowano

Spokojnie wszystko upakujesz ;)

Opublikowano

zmieścisz nawet do sedana ;)

bez obawy wszystko wejdzie