dam18t Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam, Koledzy zakupiłem takie radyjko do swojej B6. Ogólnie zmieniam trochę audio bo fabryczny zestaw mi nie wystarczył. W drzwiach mam już Bose, w bagażniku subwoofer Infinity i piecyk JBL. Moje pytanie odnośnie tego radyjka. Z tyłu posiada 3 wyjścia RCA wysoko napięciowe - ok to rozumiem, ale jest dodatkowe wyjście chinch (to obok portów USB z lewej strony) i dostałem również dodatkowy kabelek. Pytanie czy mogę pod to podpiąć np tylko przednie głośniki bez wzmacniacza? Albo może nawet wszystkie 4 głośniki? Tak to dokładniej wygląda z tyłu: I taki kabelek otrzymałem w zestawie: Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez dam18t
skylark Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 to jest wejscie audio (aux) mam takie samo radio, bardzo ambitne ale nie wiem czy wykozystasz jego mozliwosci, pozdro
dam18t Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2016 aha, a myślałem że auxa ma z przodu dzisiaj wkońcu podłączyłem, głośniki mam zmienione na zestaw Bose, w bagażniku skrzynia z głośnikiem Infinity + piecyk JBLa, pobawiłem się trochę ustawieniami i jednym słowem miazga dźwięk soczysty i potężny, warto było zainwestować te pieniążki
Rekomendowane odpowiedzi