Dzordz Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Witam wszystkich. Niedawno kupiłem swoją pierwszą Dobrze przejdźmy do zdjęć: Auto jest z 10.2005r. Rok modelowy 2006 Wiadomo BKE, GYA. Przejechane ma 130 tyś km. Planowałem 1,9 TDI bo z 2.0 to różnie bywa. Postawiłem na niezawodność. Dynamika mnie mniej interesuję. Aczkolwiek virusa w swoim czasie trzeba będzie założyć. Straszny golasek ale myślę, że z biegiem czasu coś trzeba będzie z nim porobić. Na początek postaram się o odpowiedni felunek. Przyciemniać nic nie będę bo to nie żaden karawan pogrzebowy. W następnym roku trzeba zdecydowanie będzie dodać RNS-E aby ładniej w niej było. Może z biegiem czasu kierownica multimedialna no i trochę zawirusować go by więcej kucyków było pod maską. Autko miało sprawdzaną historię i nic złego z nią się nie działo. Przeglądy się zgadzają, wszystko gra. Jest to moja pierwsza a tym bardziej dlatego czekam na propozycję, co z tym "fantem" zrobić.
skovroon Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 noomm wirusek by sie jakis przydal ja proponuje procz Tych twoich modów jeszcze jakis Bix i bedzie git.... no i alu 18> a jak to wszystko zdziałasz to pomysl nad przodem
Tomeks Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 fotele by trzeba zmienić,bo te co masz,to jakaś pomyłka poza tym ori xenon,RNS-E,fele,kiera S-line multi i będzie git
variocustoms Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Miłego bujania, możesz lekko obniżyć jak by co
Piechol Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 ładny golasek jak zrealizujesz plany to będzie super, a na pierwszy ogień kupiłbym jakieś felgi
H4mm3R Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Tak z ciekawości pytam :gwizdanie: z przodu są szyby na korbe bo nie widać ?
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 ale cycki :slina: co do fury , seryjna seria , zrób coś z tym
Dzordz Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2008 H4mm3R bez przesady przód jest elektrische
Diego Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Fajna, kolor zdaje sie, ze taki sam jak na mojej :] Ale tego kto montowal zestaw gsm to :bicz3:
skrab Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Tak z ciekawości pytam :gwizdanie: z przodu są szyby na korbe bo nie widać ? Nie spotkałem jeszcze takiego modelu b6 czy b7 z korbami [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 19:41_________________________________________________Fajna furka na początek jakieś fele pozdrawiam :good:
topor Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 zycze miłego i bezawaryjnego uzytkowania i zapraszam na spot lubuski')
H4mm3R Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 zycze miłego i bezawaryjnego uzytkowania i zapraszam na spot lubuski') Dzordz był ponad pół roku temu ostatni raz aktywny na forum i już pewnie audi niema :gwizdanie:
topor Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 no to skrab ładnie odgrzebał kotleta;p
skrab Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 no to skrab ładnie odgrzebał kotleta;p A co widziałeś b7 z korbami na przodzie
H4mm3R Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 no to skrab ładnie odgrzebał kotleta;p A co widziałeś b7 z korbami na przodzie Przecież jaja sobie robiłem z chłopa
Rekomendowane odpowiedzi