arturoi Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Witam; Od pewnego czasu mam problem z szybami przednimi. Może tak objaśnię w punktach będzie lepiej, gdy naciskam przycisk to: 1. Od strony kierowcy czyli strona lewa - nie działa podnoszenie i opuszczanie 2. Od strony kierowcy czyli strona lewa - działa podnoszenie i opuszczanie od strony pasażera. 3. Od strony pasażera czyli storna prawa - nie działa podnoszenie czy opuszczanie. Wczoraj rozebrałem drzwi od strony kierowcy i wymieniłem przełącznik od opuszczania szyb, dalej to samo, sprawdziłem czy prąd do chodzi do silniczka - dochodzi, sprawdziłem silniczek - sprawny, obraca się. Nie wiem co może być jakieś porady? Pozdrawiam Arturoi
COXymoX Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 sprawdź czy kable nie połamały się w harmonijakch gumowych pomiędzy drzwiami a karoserią
januszm41 Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 To typowy błąd w a4 b6, na 100% są tą druciki w tej harmonijce gumowej
Rekomendowane odpowiedzi