Łukasz Hetmann Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 a4 b5 1.8t aeb 95 rok avant bena + gaz (gaz ma jakis miesiac dopiero) mam dwa bledy jeden to : 00561 mixture adaptation 14-00 - adaptation limid (add) exceeded a drugi: 17967 - throttle body (j338) fault in basic settings p1559 - 35-10 - - - intermittent co z tym poczac sprawdzalem wstepnie i w internecie pisza ze jeden to niewlasciwa mieszanka a drugi cos z przepustnica, lecz nie wiem od czego zacac diagnoze i naprawe
piter-eg Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Auta z gazem to zlooo Wyczysc i zobacz ktory wroci. Jak wroca to ja bym gazownika meczyl,bo bledy wygladaja na zle ustawiony lpg. No i logi sie klaniaja
Łukasz Hetmann Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2016 ten pierwszy blad pojawil mi sie wczesniej przed instalacja gazowa gdy jezdzilem tylko i wylacznie na benzynie a drugi teraz nagle. pousuwalem i czekam kiedy sie zapali. czego i jak te logi zrobic jesli mozesz podpowiedziec
Rekomendowane odpowiedzi