nike21 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 szkoda tylko ze jak jeden drugiemu wlepi mandat to jest to tak nieslychane ze wszedzie od razu o tym nadaja... tv, prasa, radio... i to ma byc solidarne panstwo??
Dibo Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 szkoda tylko ze jak jeden drugiemu wlepi mandat to jest to tak nieslychane ze wszedzie od razu o tym nadaja... tv, prasa, radio... i to ma byc solidarne panstwo?? To jest Polska, przyzwyczaj się do tego.
nike21 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 nic tylko byc policjantem, trepem, lekarzem, mechanikiem, i jeszcze 100 innych zawodow zeby w kazdej sytuacji wyjsc obronna reka
Dibo Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 nic tylko byc policjantem, trepem, lekarzem, mechanikiem, i jeszcze 100 innych zawodow zeby w kazdej sytuacji wyjsc obronna reka Przynajmniej w Polsce można nauczyć się kombinować. Ale za bardzo odbiegliśmy od tematu piecowego przyciemniania
nike21 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 piecowe na pewno lepsze od folii... minus taki ze zerwac nie mozna i linie papilarne zostaja ale mozesz sobie zazyczyc fotochromy ktore sie sciemniaja wraz ze wzrostem naslonecznienia czego w folii nie masz...
Dibo Opublikowano 24 Grudnia 2008 Opublikowano 24 Grudnia 2008 piecowe na pewno lepsze od folii... minus taki ze zerwac nie mozna i linie papilarne zostaja ale mozesz sobie zazyczyc fotochromy ktore sie sciemniaja wraz ze wzrostem naslonecznienia czego w folii nie masz... Te fotochromy to fajna sprawa.
JORG-Composite Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 dokładnie ten zakład nie jest w Zielonej Górze tylko pod nią w miejscowości Ochla. i przyciemniają to zgodnie z normami i policja sie nie przyczepi. podobno mają atesy. folia nawet ta najpiekniejsza i tak wygląda na agrotuning (wg mnie;) czasem warto wydać ciut wiecej
nike21 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 sa tacy co na folie tez daja atesty ktorymi mozesz sobie tylko wytrzec ty***... przepisy mowia jasno - na przednich bocznych szybach nie moze byc zadnej folii a przepuszczalnosc swiatla nie moze byc mniejsza niz 70% dla szyb przednich bocznych i 75 % dla szyby czolowej... tak jak i na zadnej szybie nie moze byc folii lustrzanej... polecam poczytac dziennik ustaw o warunkach dopuszczenia auta do ruchu
Dibo Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 dokładnie ten zakład nie jest w Zielonej Górze tylko pod nią w miejscowości Ochla. i przyciemniają to zgodnie z normami i policja sie nie przyczepi. podobno mają atesy. folia nawet ta najpiekniejsza i tak wygląda na agrotuning (wg mnie;) czasem warto wydać ciut wiecej Nieważne czy folia czy piecowe przyciemnienie. Musi być odpowiednia przepuszczalność, jak nie dowód leci.
pająk Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 w radomiu jest firma sun guard bardzo tanio przyciemniaja folią szybki przez trzy lata nic sie nie działo z szybami az do momentu spotkania z policją.
Nowak_zg Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 dokładnie ten zakład nie jest w Zielonej Górze tylko pod nią w miejscowości Ochla. i przyciemniają to zgodnie z normami i policja sie nie przyczepi. podobno mają atesy. folia nawet ta najpiekniejsza i tak wygląda na agrotuning (wg mnie;) czasem warto wydać ciut wiecej Zaklad nie jest w Zielonej Górze Zaklad nie jest tez w Ochli Zaklad jest w Kiełpinie pod Ochla wszystko wyglada jak jakis po pgrowski barak.... bylem tam ;p z zewnatrz syf i pasa sie konie obok
Kowi87 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 wszystko wyglada jak jakis po pgrowski barak.... bylem tam ;p z zewnatrz syf i pasa sie konie obok Dziupla sciemniaczy :polew:
Dibo Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 wszystko wyglada jak jakis po pgrowski barak.... bylem tam ;p z zewnatrz syf i pasa sie konie obok Dziupla sciemniaczy :polew:
marcinbn Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 mi gosciu przyciemniał wszystkie szyby zapłacilem 500zł tył 50% przednie 30% jestem zadowolony;]
kyluck Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 koledzy a jakie sa koszta przyciemnienaia szybek w sedanie chodzi mi o wszystkie oprócz przedniej i przednie boczne troszke słabiej???
Kowi87 Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 koledzy a jakie sa koszta przyciemnienaia szybek w sedanie chodzi mi o wszystkie oprócz przedniej i przednie boczne troszke słabiej??? Folią zrobisz wszystkie za 350zł kolega w Radomiu robił
Rekomendowane odpowiedzi