alfuta Opublikowano 15 Lutego 2007 Opublikowano 15 Lutego 2007 Witam. Jak w temacie - ma ktoś może podłokietnik z łapą mocującą - gdzięś na półce, lub pod stołem :biggrin: ? Kupiłem używany, i brakuje "podstawy" właśnie ooooooooootakiej Może ktoś mógłby zrobić scan podstawy, lub odrysować a później scan - potrzebne wymiary i rozstaw otworów do zrobienia nowej. Fotki zamontowanego podłokietnika też mile widziane - dookoła , jakieś wymiary potrzebne do wycięcia otworu w tunelu.......itd. Sami wiecie co jest potrzebne do wykonania tej roboty. Czym więcej fotek i różnych wymiarów, tym dokładniej można to wykonać. Jeszcze ważna rzecz : wysokość od tunelu do górnej powierzchni podłokietnika. (fotka nie moja - nie wiem czyja, pożyczyłem sobie z netu -podłokietnik w Pasku B5) z góry dzięki za pomoc ! jak by co, to na PW - będę dopiero w sobote wieczorem
spanky Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 jakoze ze dzisiaj mialem zrobic Ci fotki podłokietnika ale nia mialem juz sily wklejam zrzut z Etki ... moze cos pomoze .... a i znalazlem na HDD jakies zdjecie ... moze tez cos pomoze .... Etka fotki p.s jutro postaram sie zrobic pomiary
alfuta Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Opublikowano 21 Lutego 2007 spanky - nie ma problema, poczekam ważne dla mnie są te wymiary, o których pisałem. dzięki za pamięć :biggrin: [ Dodano: 23-02-2007, 19:12 ] jakoze ze dzisiaj mialem zrobic Ci fotki podłokietnika ale nia mialem juz sily wklejam zrzut z Etki ... moze cos pomoze .... a i znalazlem na HDD jakies zdjecie ... moze tez cos pomoze .... Etka Obrazek fotki Obrazek Obrazek p.s jutro postaram sie zrobic pomiary[/quote ---------------------------------------------------------------------- no to będzie [ Dodano: 24-02-2007, 23:18 ] spanky :frown:, zapomniałeś o mnie? :frown:
spanky Opublikowano 25 Lutego 2007 Opublikowano 25 Lutego 2007 oki zrobilem fotki i pomiary .... mam nadzieje ze o to Ci chodziło... 1. z boku z pomiarami (pomiary z dokladnosic do 1 cm) od podstawy/tunelu do najwyzszego punktu tapicerki .... 2. z góry (zebys wiedzal dokad siega podłokietnik) 3. ogólna perspektywa ... jak czegos nie ma (nie widać) to dawaj znac ....
alfuta Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Opublikowano 25 Lutego 2007 spanky, :biggrin: OK dzięki, teraz już mam wszystko potrzebne do montażu. Podstawę już zrobiłem i zamontowałem. Teraz jak będzie czas, zabieram się do zrobienia pomiarów (potrzebe do wykoania połączenia podstawy z nogą podłokietnika) , wycięcia otworu w tunelu, i połączenia tego wszystkiego w całość. Jak będzie gotowe, dam znać i wkleję fotki. Dzięki i pozdrawiam
spanky Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 czekam na prezentacje efektów .... :twisted:
alfuta Opublikowano 26 Lutego 2007 Autor Opublikowano 26 Lutego 2007 spanky, - spokojnie spokojnie - jak będę miał wolne popołudnie to będę działał, narazie wracam wieczorami i nie chce się już grzebać. Tak jak obiecałem - fotki zrobie jak będzie gotowe - dzięki za materiały
Rekomendowane odpowiedzi