kierownikszatni Opublikowano 16 Lutego 2007 Opublikowano 16 Lutego 2007 Witam, czy jest możliwa zamiana skrzyni automatycznej na manualną? Może ktoś kiedyś próbował takiego myku? Dodam tylko, że wymiana interesuje mnie wyłącznie dlatego, że mój obecny automat odmówił posłuszeństwa. Do tyłu jeździ bez zastrzeżeń natomiast to przodu ślizga się, lub czasem jak coś jemu odbije jedzie normalnie, ale to tylko czasami. Pzdr.
szogun0 Opublikowano 16 Lutego 2007 Opublikowano 16 Lutego 2007 Jest możliwa, trochę roboty z tym jest, bo inne mocowania i nawet uchwyty pedałów (trzeba przecież dodać sprzęgło). Ale dla chcącego nic trudnego.
Gość spedyt Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 A nie da rady naprawić skrzyni? Do manualej trzeba dodać jeszcze mechanizm zmiany biegów
kierownikszatni Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Opublikowano 17 Lutego 2007 Mam nadzieje, że się da. Narazie auto stoi w Niemczech i czeka na zwiezienie. Za max 3 tyg będzie u mnie. O swap pytałem żeby mieć ewentualną drugą możliwość jakby się okazało że ciężko znaleźć automat. Osobiście wolałbym automat zostawić. Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi