grzes791 Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) Witam panowie może temat idiotyczny ale mam taki problemik a więc przy wymianie przeg wew a dokładnie gumy zrobiłem coś takiego nawaliłem smaru że tak powiem na bogato dużo więcej niż jak jest w zestawie (miałem samą gumę więc nie wiedziałem ile tam smaru powinno być) i teraz pytanie czy to może mieć wpływ na wyważenie półosi ????bo już od bardzo dawna staram się wyeliminować trzepanie budą przy pewnych prędkościach z góry bardzo dzięki za jakieś podpowiedzi pozdrawiam Edytowane 4 Maja 2016 przez grzes791
Mateuszek1001 Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Wątpie szczerze mówiąc, smar pewnie pod wpływem siły odśrodkowej rozłoży sie równomiernie, wiec nie ma powodu do obaw. Z drugiej strony za dużo smaru też nie dobrze.
grzes791 Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Opublikowano 4 Maja 2016 Wątpie szczerze mówiąc, smar pewnie pod wpływem siły odśrodkowej rozłoży sie równomiernie, wiec nie ma powodu do obaw. Z drugiej strony za dużo smaru też nie dobrze. kurcze no może i masz rację tylko z drugiej strony znowu jestem w ciemnej d*p.... i nie wiem czym jest spowodowane to trzepanie budą miałem cichą nadzieje że to ten przegub robi robotę
Rekomendowane odpowiedzi