Przemek-dgr Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Jak w temacie. O różnej porze , czasami raz dziennie , czasami dwa razy włącza się samoczynnie informacja o ruchu , jak ja wyłączyć ? Znalazłem jedynie opcje sciszenia
GtrM Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Jak w temacie. O różnej porze , czasami raz dziennie , czasami dwa razy włącza się samoczynnie informacja o ruchu , jak ja wyłączyć ? Znalazłem jedynie opcje sciszenia Chyba w ustawieniach Radia masz "radio kierowców" - wyłącz
Przemek-dgr Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Opublikowano 9 Maja 2016 Albo jestem tempy albo nie umiem tego znaleźć. Jest info w aucie i tam mam "informacja o ruchu tmc niedostępna". Hey wchodzę przyciskiem w tym info do media tam jest opcja radio zaznaczona ale nie aktywna jest ta opcja by cokolwiek zmienić
marcinwhite Opublikowano 9 Maja 2016 Opublikowano 9 Maja 2016 (edytowane) TMC nie działa w Polsce i jest to do nawigacji. Na podstawie tych dany h nawigacja sama wyznacza trasę omijając opóźnienia. Przełączanie radia na wiadomości drogowe to TP (tak było w starych radia h opisane). W concercie Radio > Setup > traffic program > off Nie wiem jak będzie po polsku, u mnie pierwsza opcja. via Nexus6@Tapatalk Edytowane 9 Maja 2016 przez marcinwhite
Przemek-dgr Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Opublikowano 9 Maja 2016 TMC nie działa w Polsce i jest to do nawigacji. Na podstawie tych dany h nawigacja sama wyznacza trasę omijając opóźnienia. Przełączanie radia na wiadomości drogowe to TP (tak było w starych radia h opisane). W concercie Radio > Setup > traffic program > off Nie wiem jak będzie po polsku, u mnie pierwsza opcja. via Nexus6@Tapatalk Juz zglupialem , ja mam zmieniarke na 6 płyt i w opcjach radia mmi 2G nie mam takiej opcji , mam spolszczone w aucie , może jutro zrobię jakieś zdjęcie i wstawię
amaradaar Opublikowano 9 Maja 2016 Opublikowano 9 Maja 2016 Przemko odpal radio (radio nie mmi) i wtedy włacz opcje i tam bedzie dokładnie radio kierowców wyłacz..
Przemek-dgr Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Opublikowano 10 Maja 2016 amaradaar dziękuję. Nie wiedziałem nawet ze trzeba wejść w radio a później Setup i są dodatkowe opcje. Po Twoich wyjaśnieniach załapałem dopiero
Rekomendowane odpowiedzi