Chadury89 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 (edytowane) Witam Potrzebuje informacji jakie srubki torx sa w turbinie AFN, moje maja zniszczone lebki i nie moge ich wykrecic. A jak zaczne dzialac wykretakiem to musze miec nowe srubki na miejscu. Moze ktos ma turbine rozebrana i by je pomierzyl albo wie jakie to sa? Wiem tylko ze sa na torx T20 czy to sa te srubki? Edytowane 7 Maja 2016 przez Chadury89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leopold27 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Kolego ja akurat założyłem na imbus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chadury89 Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 a jaki jest ich wymiar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leopold27 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Razem z łbem to 20mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chadury89 Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Dzieki:) Ma ktos jakis sposob na odkrecenie tych 3 torxow jak glowki sa delikatnie zjechane? Mocze je do jutra w hydrolu i obstukuje mala nasadka nasadka i mlotkiem, myslicie ze to cos da? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leopold27 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Dzieki:) Ma ktos jakis sposob na odkrecenie tych 3 torxow jak glowki sa delikatnie zjechane? Mocze je do jutra w hydrolu i obstukuje mala nasadka nasadka i mlotkiem, myslicie ze to cos da? Sprubuj nabić młotkiem większy torks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robercik123 Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Witam mam taki sam problem, z tym że dwie śrubki odkrecilem a jedną stoi. Wygiołem torksa którym odkrecilem i wyrobiłem gniazdo tak że się nie da ruszyć. Nabilem większy torks i to samo. Macie jakiś sposób żeby to ruszyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Sikaj wd nafta itp. Jak nie da rady to podgrzej ja wtedy musi ruszyć. Turbo tylko w imadło inaczej będzie tracilo impet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi