koles999 Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Cześć. Czy ktoś zna temat zawieszenia tylnego w quattro? Zaczęło mi skrzypieć jak stara wersalka o ile do przedniego zwieszeni części jest multum tak do tylnego znalazłem jakieś tylko dwa proste wahacze. Mam pytanie może ktoś robił zna temat czy można kupić same tuleje. ogólnie nawet się jeszcze nie przyglądałem ile tam jest wahaczy ale z tego co zaobserwowałem są chyba dwa na stronę prosty stalowy który jest dostępny i jest tani oraz aluminiowy coś jakby trójkąt którego nowego nie znalazłem ale może wiecie gdzie dostać i czy może są dostępne tuleje do samodzielnego wprasowania.
otis89 Opublikowano 9 Maja 2016 Opublikowano 9 Maja 2016 Gdzieś na forum był temat o stukach z tyłu i tam ktoś ładnie rozpisał gdzie jaka tuleja idzie był też link do całego zestawu tulei.
koles999 Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Opublikowano 10 Maja 2016 Szukam ale nie mogę znaleźć, jak ktoś ma namiar to bardzo proszę.
otis89 Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 Według moich informacji w q jest to samo co w ośce łap linka http://a4-klub.pl/index.php?/topic/352180-tylne-zawieszenie-a4b6-fwd/page-2
Wandej Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 Pisz co tam potrzeba wszystkie tuleje są dostepne z lema praktycznie
Rekomendowane odpowiedzi