magicman Opublikowano 9 Maja 2016 Opublikowano 9 Maja 2016 Panowie mam LPG czyli koło zapasowe musi zajmować miejsce w bagażniku. Myślę nad kompresorem takim do gniazda zapalniczki lub do aku plus jakąś dobrą pianka do opon jak będzie kapeć.co sadzicie i co możecie polecić za kompresor
Gość Opublikowano 9 Maja 2016 Opublikowano 9 Maja 2016 na kapcia nie poradzisz zadna pianka ani kompresorem.pianka to do roweru,a kompresor jedynie co to dopompowac troche ale z kapcia nic nie zrobisz.
bronek_neo Opublikowano 9 Maja 2016 Opublikowano 9 Maja 2016 Witam, jakby co mogę sprzedać oryginalny od mojej audi kompresor pod zapalniczkę + pianka.
magicman Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Opublikowano 9 Maja 2016 Napisz ile na PW sam kompresor.nowy?
Trewor87 Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Tak jak pisali wyżej, kapcia kompresorem nie naprawisz. Ale na dopompowanie koła świetne rozwiązanie. Sam wożę taki w bagażniku, żeby mi naciągi nie zrobiły niespodzianki jak jestem gdzieś w terenie. Ori Audi/VW kosztują 100-150 PLN i jest tego masa na Allegro
zakix Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Sam wożę taki w bagażniku, żeby mi naciągi nie zrobiły niespodzianki Do ilu bar pompuje ten kompresorek od b6?
Rekomendowane odpowiedzi