bin85 Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Witam Próbowałem aktywować funkcję domykania szyb z pilota według opisu znajdującego się na forum: Otwieranie i zamykanie okien Pilotem46-Moduł Komfortu---> Coding 07 --->Long Coding Helper---> odznaczamy Remote Control active [Otwieranie i zamykanie szyb kluczykiem] niestety ale u mnie w module niema takiej opcji, czy możliwe aby moduł komfortu nie obsługiwał domykania szyb ? Witam Próbowałem aktywować funkcję domykania szyb z pilota według opisu znajdującego się na forum: Otwieranie i zamykanie okien Pilotem46-Moduł Komfortu---> Coding 07 --->Long Coding Helper---> odznaczamy Remote Control active [Otwieranie i zamykanie szyb kluczykiem] niestety ale u mnie w module niema takiej opcji, czy możliwe aby moduł komfortu nie obsługiwał domykania szyb ? Nikt niema żadnego pomysłu ??
komoornik Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 Co to znaczy nie ma takiej opcji? Możesz mieć słaby klon. Zakoduj zgodnie z instrukcją i sprawdź.
bin85 Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Opublikowano 15 Maja 2016 W long coding helper na żadnym bajcie nie mam opcji Remote Control active
komoornik Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 Trzeba ustalić jaki bit za to odpowiada i spróbować ręcznie zakodować.
bin85 Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Opublikowano 15 Maja 2016 No właśnie ale nigdzie nie znalazłem opisu do tego
FranoF1 Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Niestety u mnie też tej opcji niema, i nie działa otwieranie i zamykanie poprzez pilot... wrrrr pacjent a4 avant 2.0tdi 2015r
bin85 Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Opublikowano 18 Lipca 2016 Ja problem znalazłem, mam szyberdach który nie działa i błąd szyberdachu jaki był w module komfortu powodował że domykanie nie działało
Rekomendowane odpowiedzi