bartek723 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2008 o f*ck a ja nie skumałem o co mu biega nawet no szok dobrze że nie odwróciłem się do niego plecami
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 bo byś pewnie poczuł kalafiora ..uczucie przenikającego ciepła :polew: :polew: [br]Dopisany: Grudzień 03, 2008, 11:11:08 _________________________________________________ dobrze że nie odwróciłem się do niego plecami No kolego wtedy pierdział byś cienko..i na pewno nie tak jak do tej pory :polew:
bartek723 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2008 nie strasz już nie pójdę do tego sklepu więcej
boberek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 bo byś pewnie poczuł kalafiora ..uczucie przenikającego ciepła :polew: :polew: [br]Dopisany: Grudzień 03, 2008, 11:11:08 _________________________________________________ dobrze że nie odwróciłem się do niego plecami No kolego wtedy pierdział byś cienko..i na pewno nie tak jak do tej pory :polew: raggus przerażasz mnie skąd ty wiesz takie rzeczy :polew: :polew: :polew:
Azunia Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 bo byś pewnie poczuł kalafiora ..uczucie przenikającego ciepła :polew: :polew: [br]Dopisany: Grudzień 03, 2008, 11:11:08 _________________________________________________ dobrze że nie odwróciłem się do niego plecami No kolego wtedy pierdział byś cienko..i na pewno nie tak jak do tej pory :polew: raggus przerażasz mnie skąd ty wiesz takie rzeczy :polew: :polew: :polew: najwyraźniej już miał taką akcję... :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 raggus przerażasz mnie skąd ty wiesz takie rzeczy :polew: :polew: :polew: ..czytam " Przyjaciółkę " [br]Dopisany: Grudzień 03, 2008, 11:26:31 _________________________________________________ najwyraźniej już miał taką akcję... :gwizdanie: ..z takimi testami to bym sie wyluzował
Azunia Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 ..z takimi testami to bym sie wyluzował nie złość się kolego...
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 ..z takimi testami to bym sie wyluzował nie złość się kolego... Nie złoszczę ..tylko żartować ze mną to trzeba umieć Boberek nie umie ..i polecą mu gumy w jego avancie
Azunia Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 ..z takimi testami to bym sie wyluzował nie złość się kolego... Nie złoszczę ..tylko żartować ze mną to trzeba umieć Boberek nie umie ..i polecą mu gumy w jego avancie no już, już, uspokuj się łobuziątko
bartek723 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2008 ..z takimi testami to bym sie wyluzował nie złość się kolego... Nie złoszczę ..tylko żartować ze mną to trzeba umieć Boberek nie umie ..i polecą mu gumy w jego avancie widzę że gangsta jesteś
boberek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 ..z takimi testami to bym sie wyluzował nie złość się kolego... Nie złoszczę ..tylko żartować ze mną to trzeba umieć Boberek nie umie ..i polecą mu gumy w jego avancie a to zawsze twoje problemy sa opisywane w przyjaciółce ehh to juz teraz wiem zawsze napisane w kazdym numerze Regina 21 mam problem kurde ragguś nie wiedziałem jestem stałym czytelnikiem a co do gum to co ty będziesz robił ze mna w moim avancie :polew: mrrrrrrrrr :polew:
bartek723 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2008 dobrze że chociaż nie zapomina o gumie
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 no już, już, uspokuj się łobuziątko ..zaraz Yelo wpadnie i zrobi tu porządek a to zawsze twoje problemy sa opisywane w przyjaciółce ehh ..yebne Ci prenumerate pod choinkę a co do gum to co ty będziesz robił ze mna w moim avancie :polew: Pokaże Ci kolekcję znaczków :laghing2: dobrze że chociaż nie zapomina o gumie Piotrek podobno woli bez ...na mieście głośno o tym :polew:
boberek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 dobrze że chociaż nie zapomina o gumie weź bo ja zaczynam sie bac
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 dobrze że chociaż nie zapomina o gumie weź bo ja zaczynam sie bac Zainwestuj.. :polew:
bartek723 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2008 dobrze że chociaż nie zapomina o gumie weź bo ja zaczynam sie bac no bój się bo o wazelinie nic nie wspomniał
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 no bój się bo o wazelinie nic nie wspomniał Piotrek wozi całe wiaderko ..wrazie dzikich imprez
bartek723 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zainwestuj.. :polew: to było by chyba lepsze
Rekomendowane odpowiedzi