SleazeB5 Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 Witam mam pytanie odnośnie ori dokładki (hokeja pod zderzak ) do przodu czy podejdzie z przedlifta do polifta? I wiem że jest tego pełno ale nie chce zakładać nowego tematu czy do tego hokeja montuje sie dokładke z leona cupry?
marcinoa4b5 Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 z przedlifta do polifta za idealnie tego nie spasujesz, będzie za krótka po obu stronach brakie około centa może mniej jak dobrze pamiętam
SleazeB5 Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Opublikowano 20 Maja 2016 Okej dzięki Kupiłem już poliftową Pozdrawiam
Warriors88 Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Okej dzięki Kupiłem już poliftową Pozdrawiam Siemka gdzie kupiłes ten hokej? Bo mi sie urwał i tak jezdze na połatanym na opaskach.
Gość Opublikowano 20 Października 2016 Opublikowano 20 Października 2016 z przedlifta do polifta za idealnie tego nie spasujesz, będzie za krótka po obu stronach brakie około centa może mniej jak dobrze pamiętam W ogóle nie założysz. Koniec kropka.
Rekomendowane odpowiedzi