racesupport Opublikowano 21 Maja 2016 Opublikowano 21 Maja 2016 Witam, szukałem informacji na temat podłączenia cyfrowej zmieniarki pod RNS-D z systemem bose i gdzieś ktoś napisał, że przy Bose to nie możliwe ale nie znalazłem nigdzie uzasadnienia. Ktoś może sprostować ? Da się bez problemu do mojego auta wrzucić zmieniarkę ? Moja na CD coś szwankuje, poza tym nie chce mi się ciągle nagrywać płyt w kółko po 20 piosenek...
misiek95 Opublikowano 21 Maja 2016 Opublikowano 21 Maja 2016 (edytowane) ja nie widze przeciwskazań. Jeżeli można podłączyć CDC to można podłączyć też emulator a nawet można podłączyć dwie zmieniarki równolegle i wybierać sobie przełącznikiem której chcesz używać Edytowane 21 Maja 2016 przez misiek95
racesupport Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Opublikowano 21 Maja 2016 ja nie widze przeciwskazań. Jeżeli można podłączyć CDC to można podłączyć też emulator a nawet można podłączyć dwie zmieniarki równolegle i wybierać sobie przełącznikiem której chcesz używać na moją logikę powinno działać bo to przecież tylko źródło dźwięku, chyba wszystkie głośniki będą banglać heheh
nitroo Opublikowano 21 Maja 2016 Opublikowano 21 Maja 2016 BOSE nie ma nic do rzeczy. Jeźli RNS-D ma miejsce na zmieniarkę, to wszystko będzie działać.
kubajvc Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Jestem tez ciekawy jak to ogarnąć . jaka zmieniarke kupic itp . i jak to bedzie sterowane ? z radia pewnie nie :/
nitroo Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 A dlaczego nie? Sterujesz z radia i kierownicy, jeśli masz MF.
Fido Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Na płyty winylowe. Weź no troszkę się wysil i poczytaj forum http://a4-klub.pl/index.php?/topic/198940-zmieniarka-mp3-pod-fabryczne-radio-audi/
Rekomendowane odpowiedzi