the19game Opublikowano 21 Maja 2016 Opublikowano 21 Maja 2016 (edytowane) Czas przedstawić moje Audi A4. Rozpisywać się nie będę bo na razie nie ma co Wcześniej w garażu stało 520i E39, niestety była za słaba jak na swoją budę. Początkowo szukałem 528 lub 530 jednak nie było nic ciekawego, więc po jakimś czasie wybór padł na Audi A4 B6 1.8T Dane: Kod silnika: AVJ Napęd: przednia oś ;_; Nadwozie: Avant Rok produkcji: 2002 Skrzynia: Manualna 5B Kolor: LX7Z Dolphin Gray Wyposażenie dodatkowe (z ciekawszych rzeczy): 6XD: boczne lusterka: elektrycznie sterowane i podgrzewane 1BE: sports suspension/shock absorption 5ME: Vavona wood insert 'amber', high-gloss 4R4: elektrycznie sterowane szyby z comfort operation and circuit breaker 8JG: reflektory ksenonowe dla ruchu prawostronnego X4B: kraj sprzedaży auta Switzerland 2PV: skórzany trimmed sports kierownica 8Q3: automatic headlight-range adjustment dynamic (self-adjusting while driving) 9Q3: wielo-funkcyjna indicator, bez komputer pokładowy and check contro 6R2: skórzany gearshift boot Q1D: sports front seats Zrobione: Pakiet startowy (rozrząd, olej Liqui Moly & filtry Mann) Odblokowany pełny FIS (czerwony) Wejście AUX do radia Concert II + adapter BT Felgi 18" Turbo K03s Wtryski z BEX DP 2,75" Sprzęgło AWX Hak holowniczy odczepiany Thule (było) Końcówki tłumika Ulter 90 Dokładka tylnego zderzaka z B7 Chromy atrapy grilla pryśnięte PlastiDipem Chiptune Hazzax Nysa Hamulce 320mm Do zrobienie: FMIC Edytowane 17 Listopada 2017 przez the19game
albert224 Opublikowano 21 Maja 2016 Opublikowano 21 Maja 2016 No no no ładny kolorek . Zapowiada się ciekawie
BF10 Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Ładne auto [emoji3] Powodzenia w modach ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gac3k Opublikowano 26 Maja 2016 Opublikowano 26 Maja 2016 Piękna. Mam w tym samym kolorze też avancika i już się zastanwiam nad niższym zawieszeniem i felga 18, Ty masz sline tak?
the19game Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2016 @albert224 @Guziec583 @BF10 dzięki Piękna. Mam w tym samym kolorze też avancika i już się zastanwiam nad niższym zawieszeniem i felga 18, Ty masz sline tak? Z s-line tylko emblemat na drzwiach Update: 10.06.16r. W końcu zamontowałem nowe światło stopu Przed: Po:
Rekomendowane odpowiedzi