JP Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Witam Prosił bym o mały komentarz co do tych lampek bo chce sobie je kupić ale nie wiem czy będą pasowały http://moto.allegro.pl/item490891691_lampy_tyl_audi_a4_kombi_95_00_diody_led_promocja.html Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 mi się nie podobają Lepiej poszukaj tych po lifcie są o wiele ładniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Do avanta nie wymyslili jeszcze nic zjadliwego na LEDach Jesli w podpisie masz zdjęcie swojego auto ...to do tego koloru te lampy to jedna wielka pomyłka Jak chcesz koniecznie LEDy to poszukaj takich tylko czerwonych ..normalnych.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Racja. Brak ładnych lamp do B5 Avant. Jak dla mnie idealne były by takie jak mam, czyli po liftowe z ledami jak nowe A6 w Avancie . Nie jakieś ta CLEARy paskudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JP Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 To mówicie że nie będą pasowały... Muszę coś fajnego znależc ino że nic nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Jeśli aż tak bardzo chcesz już teraz kupować jakieś ledy to tylko te http://moto.allegro.pl/item494321529_lampy_tylne_nowe_audi_a4_avant_red_white_led_diody.html ale nie są one zbyt piękne Chyba że się przyciemni czymś ten clear? Albo pomalować całość jakimś czerwonym lakierem / czerwona przepuszczająca światło folia? Tylko nadal ten fatalny okrągły odblask będzie widoczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Nie podobaja mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 te tez mi się nie widzą jednak tylko polift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Tylko nadal ten fatalny okrągły odblask będzie widoczny Zawsze można go wyjąć i wsadzić w jego miejsce biały Nie podobaja mi sie Twardym być ..takie tematy na forum pojawią sie jeszcze z milardylion razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 łojej ale kupa , nigdy nie myśl, o tego typu rzeczach, do swojego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Chyba musisz coś sam wyrezać. Te lampy są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Takie hmmm beznadziejne :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek12 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 ale o gustach podobno się nie dyskutuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Ja wolałbym mieć te standardowe niż wkładać jakieś Ledy które wogóle nie mają wyglądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Też jestem przeciwny takim wynalazkom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 nie nie nie, ja bym założył poliftowe są o wiele ładniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Też jestem przeciwny takim wynalazkom Czego ..dały by rade gdyby nie ten lexusiarki odblask Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosia Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Wioska totalna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Też jestem przeciwny takim wynalazkom Czego ..dały by rade gdyby nie ten lexusiarki odblask I właśnie to psuje całokształt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Nie będę wyjątkiem jak to napiszę: te lampy co pokazałeś wg mnie popsują wygląd Twojego auta. Rzeczywiście poliftowe lampy są zdecydowanie lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi