Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] czy te alusy są od s8?czy beda pasować do a4?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam! mam możliwość zakupienia takich 4 felg... jedna jest bez dekielka..stan wszystkich takich jak na zdjeciu. czy ktoś może mi doradzić czy są to orginalne od audi s8??z jakiego moga być roku??bo kolega twierdzi że z 2002roku.. czy wogle felgi audi jakas firma podrabia?jak to jest z felami alu czy one są trwałe .. bo słyszałem że są felgi innych firm(mało znanych) które potrafią być trwalsze (hartowane)i lepsze od orginalnych i że są takie co są słabsze od ori i gną się na pierwszej lepszej dziurze.. czy felgi ori audi są hartowane?? jak myślicie.. beda pasować takie 18-ki do mojej czerwonej b5?bo w sumie to myśłem o innych wzorach i 17-kach... :gwizdanie:

aha fele mają być na lato :>

aluss8mw9.jpg

w240.png

http://img604.imageshack.us/content.php?page=blogpost&files=img152/8331/aluss8mw9.jpg"

aluss82bq3.jpg

w240.png

alus17cc0.jpg

w513.png

Opublikowano

a fotki gdzie ? :mysli:

Opublikowano

Ja nie mam fotek ale z tego co wiem to S8 A8 ma inne ET niż a4 widziałem et48 w A8 a A4 ma 35-45 :hi:

Opublikowano

do czerwonej jak najbardziej :decayed:

Opublikowano

Felgi od A8 podchodzą do A4 :tongue4: Co do ET to zawsze można kupić dystanse :wink4:

Opublikowano

na takim felunku wyjezdzaly S4 B5 i S6 C5 z fabryki [17-cali] ... i S8 [18-cali]

bardzo dobra mocna felga ...

Opublikowano

Felga mocna tylko mi ten wzór akurat nie podchodzi. Ja bym poszukał czegoś innego :tongue4: Ale jak Tobie się podoba to bierz :wink4:

Opublikowano
  • Autor

dorzuciłem fotkę tego drugiego wzoru.. w sumie to takie mi sie widzą od początku (i żadnych innych nie widze) w mojej a4 na 17 calach i profilu 45 i było by bezpiecznie i komfortowo.. tyle ze za takie nówki muszę dac 1800zł a tamte 18-ki w bdb stanie już dziś mogę mieć za 1200zł

co wy na ten pięcioramienny wzór?? pewnie powiecie że to profanacje..ale cóż mi strasznie podchodzą..

a wiecie w ogóle z jakiego to modelu te 17-ki :>

Opublikowano

Ja mam zamiar kupić właśnie takie s-liny, tylko ze 17-ki. Te drugie felgi podchodza mi pod BMW, ale jak Ci sie bardzo podobaja to bierz i tyle

Opublikowano

bardzo fajnie się prezentują Ski :wink4:

Opublikowano

Te S8 fajny wzór...ale mi to sie one podobaja po małych modach :naughty::good:

Druga fela to kicha ..nie dość , że Czajna ..to jeszcze wzór "be em dablju " :sick3:

Opublikowano

Fela od S8 :good: To czarne nie bardzo :no:

Opublikowano

Sprawdz ET.Mialem ladne kola od a8 z nowymi oponami.JEdank ET nie pozwalalo na zalozenie tych kol i sprzedalem.

Opublikowano

Sprawdz ET.Mialem ladne kola od a8 z nowymi oponami.JEdank ET nie pozwalalo na zalozenie tych kol i sprzedalem.

Tu jeszcze można by podziałać dystansami ..no chyba , że ET jest małe ..19 , 25 .

Opublikowano

No tak, ale nie kazdy chce dystanse.Ja np nie chcialem i sprzedalem kola.

Opublikowano

A mi się podobają te drugie, mimo że to wzór z BMW :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

o prosze.. i komuś sie podobaja... nie chodzi mi o auto wioska... ale o jakis inny charakter..

tak samo chce włozyć ringi FK i ludzie mi odradzaja bo to nie do audi...

ok, a wicei skad wzieły sie ringi w BMW??od ich orginalnych poprzednikow.. okragłe switełka.. i taka kontynuacja.. podkreslenie chcarkteru i rysów BMW..

ludzie a czy widzieliscie audice z lat 70-tych?? w tych latach audi mialo okragłe lampy!!niepede pisać o stanadardowych okroglakach w 80 -tkach(takich jak w pierwszych golafach) ale najpiekniejsze audice czyli stre audi 100 sedany albo cupe z żółtymi lampy... to jest klasyka... dlaczego ringi -podkreslenie okragłych kształtów- niemoże pasować do a4 b5??

chłopy popatrzymy nalmpy b6 i b7.. czy tam niewidać jakiś okrągłości??

sam sie zastanawiam czy audi tworzac modele b6 i b7 niezastanawiało się nad wstawieniem ringów... pewnie tak ale niechcieli iśc w ślady BMW-ale to tylko moje myśli

a co do felg to racja- jest to kopia alu z BMW seri 6 ale nadal mi sie podobaja, jedyne tylko co mnie odciąga od ich zakupu to

to że moga być słąbej jakości.. czy wiecie może gdzie się je produkuje??

jezeli chodzi o ich kształt to powiem ze wiele fel na a4 piecioramiennych jest podobnych.. no ale jak słaba jakość tych ale BMW to chyba poszukam ori Audi pięcioramiennych z dużym prześwitem..

a jesli ktośby miałby ochote na zakup tych alu 18 od s8 to prosze o kontakt bo jeszcze leżą u kolegi

[br]Dopisany: 07 Grudzień 2008, 19:51_________________________________________________aha ..Panowie powiedzcie o co chodzi z tym ET?? średnica tego osadu gdzie przychodzi felga??a co to są dystanse i czy beda bezpieczne??jaki jest koszt tego i gdzie to kupić?

Opublikowano

To poszukaj ori od BMW. To najlepsze rozwiązanie jak Ci się te podobają :wink4: Co do ET to masz tutaj wszystko opisane:

http://www.a4-klub.pl/smf/znaczenie_et_felgi-t5262.0.html

Dystanse pozwalają założyć felgi o dużym ET, które normalnie bez nich nie podejdą. Kupisz na allegro. Cena 100-200PLN. Mam u siebie i jestem zadowolony :good:

Opublikowano

ja mam takie 18 u siebie :) sa naprawde bardzo bardzo mocne a do tego bardzo ladne :) 1200pln to smieszna cena za ta felge!

Opublikowano

ja mam takie 18 u siebie :) sa naprawde bardzo bardzo mocne a do tego bardzo ladne :) 1200pln to smieszna cena za ta felge!

1200 szt czy komplet?