A4 siano Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Witam mam problem ze spryskiwaczem szyby przedniej, otóż pompa dziala ale płyn gdzies mi ucieka czy moze mi ktos podesłac schemat jak te wężyki lecą pod maską, chodzi oczywiscie o spryskiwacze, dzięki
lama Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 może masz zapchane wyloty weź igłę i spróbuj poruszać i przetkać dziurki wylotowe, albo przewody dziurawebo zbiorniczek raczej nie
Marek12 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 A jak próbujesz pryskać podczas postoju to kałuża pod autem się nie robi?
DW_Guzman Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 igła pomaga , czesto wyloty sie zapychaja szczegolnie jak kupi sie szajski płyn
mczekaj5 Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 zatkane końcówki mogą mieć wpływ na słabe ciśnienie na wylocie i w efekcie dość słabe pryskanie na szybę..?
Góral.tz Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 a ja odgrzeję kotleta:) wie ktoś gdzie dostanę podgrzewane spryski do b5 poliftowa wraz z rurkami od pompki aż po same spryskiwacze bo moje niestety nie są w najlepszym stanie :naughty: może ktoś wie jak to cenowo wygląda ASO :kox:
Michał Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 tu masz trochę numerków, sprawdź sobie ceny np na http://sklep.gajos.com.pl/sklep/
huragan Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 może masz zapchane wyloty weź igłę i spróbuj poruszać i przetkać dziurki wylotowe, albo przewody dziurawebo zbiorniczek raczej nie A może ktoś już wcześniej tak tobił i zrobił sito z tych wężyków , już kiedyś się z tym spotkałem, ja swoje czyszcze wenflonami, bez igły oczywiście
Góral.tz Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 tu masz trochę numerków, sprawdź sobie ceny np na http://sklep.gajos.com.pl/sklep/ Dzięki piękne i proszę o więcej tak aby od 1 było jeśli można :good:
Michał Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 numerków ciąg dalszy a w zasadzie początek
Góral.tz Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 dzieki za wszystko szkoda ze tak drogo ale mus to mus zima idzie
Rekomendowane odpowiedzi