Sokołowianin Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 Witam. Dostałem ładne żarniki H7 do swojej B6. Pytanie teraz do Was poleci ktoś jakieś dobre przetwornice za rozsadne pieniądze które nie będąsiały po FISie radiu i CB Tylko chodzi mi o takie które faktycznie nie sieją i nie ma na nich problemów z odpalaniem żarników a nie takich gdzie polowa ludzi mówi , że jest ok a połowa, że tragedia
Fido Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 H7 to zwykła żarówka więc po co ci do zwykłych przetwornice ???
nitroo Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 Żarnik dostał, a nie żarówki. Jak Ci nie szkoda pompy ABS, to możesz się bawić w HID...
Fido Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 No tak, zapomniałem o tych chińskich badziewiach.
Sokołowianin Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Opublikowano 30 Maja 2016 Nie nie nie Panowie , żadnego HIDa , potrzebne mi coś co jest sprawdzone i nie wyrządzi krzywdy
nitroo Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 Sam sobie wykluczyłeś. Skoro chcesz dobre i bez zakłóceń, to Koito + palniki D4S. Innej opcji nie ma.
Rekomendowane odpowiedzi