Łuki28.08 Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 (edytowane) Witam. Prezentuje swój nowy nabytek który zastąpił dotychczasowe wozidełko A3 8L (lekko pomodzone przeze mnie) a jest nim Audi A4 B6 Auto znalezione przypadkiem w Szwajcarii i stamtąd przyjechało na moje podwórko . Priorytetem miało być Quattro i Turbo a przy tym jakieś tam wyposażenie. 1.8 Turbo - BEX napędzane słynnym napędem Quattro z wewnętrznym S-linem Samochód był na ori 16" felgach z zimowymi oponami. a dodatkowo w bagażniku znalazły się 18" felgi z letnimi oponami w środku pełen s-line z grzanymi fotelami z półskórach i RNS-E Jakieś tam małe mody już poczynione a to dopiero początek - zmieniłem całe oświetlenie wewnętrzne na Ledowe Pierwsze mycie i serwis (wymienione wszystkie filtry i olej Motul Sport 5W-50 ) w najbliższym czasie planuje zmienić koła (felgi z rantem nie dla mnie ) jakiś programik bo niedosyt po przesiadce z 1300 kg podłubanego A3 jest i zostanie,ale waga robi swoje.. zmienię DP i narazie soft. Kompletna polerka całego auta. A następnie myślę wrzucić listwy s-line na drzwi . Edytowane 30 Maja 2016 przez ?uki28.08
cupek97 Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 Bogato wyposażony ten Twój avanturnik. Z zewnętrznym pakietem S-Line będzie kozak. Powodzenia w rezaniu!
Exmi Opublikowano 30 Maja 2016 Opublikowano 30 Maja 2016 Heheh widzę ładnie sąsiad rozebrał Twoją A3 z gratów
Jacek92 Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 Ładna ta b6-tka i wyposażenie tez ma niezłe gratki zakupu niech służy jak najlepiej i bez awaryjnie. Szerokości
Łuki28.08 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) Długo nie mogłem wytrzymać i zmieniłem koło może popularne/oklepane koło ale mi się bardzo podoba w takim zestawieniu Edytowane 2 Czerwca 2016 przez ?uki28.08
RobsonSNC Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Sluszny wybor!!![emoji106] Popularne czy oklepane?... Niewazne! Jak dla mnie,,lopaty"RS6 w budzie A4 B6 to jedno z najlepszych polaczen![emoji2] ...zreszta mam to samo u siebie,tez w srebrnym Avancie![emoji6] Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
dawid252 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Piękne Audi, fajna wersja wyposażenia, czekam na kolejne mody!
boguc Opublikowano 7 Czerwca 2016 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Potwierdzam to koło w b6 robi robotę :-D
lukasz08 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Panowie i Panie, domyślam się że to nie tutaj powinno paść to pytanie, ale jak ściągnąć tapicerkę z klapy takiego avanta?
Łuki28.08 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) Panowie i Panie, domyślam się że to nie tutaj powinno paść to pytanie, ale jak ściągnąć tapicerkę z klapy takiego avanta? Musisz odkręcić wszystkie śrubki jakie są w niej i zdecydowanie szarpnąć.. A wracając do mojego tematu zaczynam powoli bawić się z mocą(nie oczekuję tu jakichś fajerwerków) ale chciałbym żeby lepiej to się zbierało dlatego też wpadło DP myślę nad bandażem termoizolacyjnym - jest sens??owijać dp?? Ma ktoś z was już jakieś doświadczenie z tym?? i lekko zmieniłem wygląd przodu było jest dziś zagościły większe 3,5" ( 88,9mm ) końcówki wykonane z niczego innego jak z kwasówki trochę musiałem je ogarnąć z takich "surowych" rurek wyszły takie a oto finalny efekt : Edytowane 15 Czerwca 2016 przez ?uki28.08
damcio335a Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Wyskakuje ci check po założeniu dp ?? i napisz coś o tych końcówkach jak to zrobiłeś bo jestem ciekaw bo bardzo ładnie to wygląda
Łuki28.08 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2016 (edytowane) Wyskakuje ci check po założeniu dp ?? i napisz coś o tych końcówkach jak to zrobiłeś bo jestem ciekaw bo bardzo ładnie to wygląda końcówki są z kwasówki,przeszły polerkę i tak się prezentują na aucie jak na fotkach..jak coś to mogę załatwić taki komplet jeśli chodzi o DP jest dopiero założone pierwszy dzień,przejechałem trochę żeby wygrzać bandaż i nic nie wyskoczyło, a jak wyskoczy to przy robieniu programu wywali się programowo drugą sondę. tak to wygląda Edytowane 17 Czerwca 2016 przez ?uki28.08
damcio335a Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 (edytowane) Ile kosztuje taki komplecik? Rozumiem że normalnie do puchy to trzeba przyspawać tak? Jak mozesz to zapodaj fote jak to wyglada od dolu ☺ Edytowane 17 Czerwca 2016 przez damcio335a
Binek1.8T Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 BEX i quattro, cieżko taka znaleść za w miarę pożądne pieniądze, pogratulować
Łuki28.08 Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Opublikowano 18 Lipca 2016 (edytowane) Wreszcie nadszedł ten czas w moim Avancie przybyło trochę mocy całkiem inne auto teraz docelowo będzie ok 225 Hp i 230 Nm Daron7 z Poniatowej w drugim moim aucie zrobił bardzo dobrą robotę czeka mnie w prawdzie jeszcze wymiana świec i będzie korekta która już jest przygotowana a poza tym założony został moduł DRL firmy Proeltec 30% mocy w światłach długich z modułem CLH. Edytowane 18 Lipca 2016 przez ?uki28.08
mariuszbielsko Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 super avancik jakie plany na dalsze mody?? pozd
impackt Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 Końcówki wydechu dają tylko efekt wizualny czy w dźwięku też jest różnica?
Rekomendowane odpowiedzi