LoboV Opublikowano 31 Maja 2016 Opublikowano 31 Maja 2016 W piątek odebrałem od Marcina kolejne moje autko robione u niego. Po 250kkm wyhamowało 230KM i 477Nm. Po modyfikacji softu 281KM i 573Nm. Usunięte zostały klapy wirowe, wyczyszczony dolot i wyłączony EGR. Wszystko na seryjnych gratach plus wtryski które lata świetności mają już za sobą. Co ciekawe spalanie spadło na autostradzie (150km/h) o 0,8l/100, w mieście przy okazyjnym przepałowaniu o ok 0,5l/100km ale dokładniejsze pomiary jeszcze będę robił. Ogólnie duży + i polecam cinsoft.pl [emoji6]
marcin4x4 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) wynik nie powala, ale może tak miało być. 250 tyś km dla tego silnika to nie przebieg, nie przesadzaj. Edytowane 2 Czerwca 2016 przez marcin4x4
Filek Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Hej, ktoś jeszcze z forumowiczów ma doświadczenie w modzeniu CCWA? Właśnie się przymierzam do programu w moim. Zamierzałem się wybrać do Rogala, ale jestem ciekaw opinii o innych tunerach ktoś coś?
yanosho Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 no ja tez do rogala się wybieram za jakiś czas jak zrobię wydech daj znać jak poszło
Filek Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 no ja tez do rogala się wybieram za jakiś czas jak zrobię wydech daj znać jak poszło Czy już po programie? Ja robiłem moje CCWA z S-Tronic u Rogala w połowie lipca. Wynik w sumie zacny 306 KM i 635 Nm
Rekomendowane odpowiedzi