Tomek Kosakiewicz Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Witam wszystkich tak jak w temacie poszukuje ramki do zderzaka pod tablica taka jak jest montowana w b6 czy pasuje od b6 czy są jakieś specjalne do b5?
Fenrir Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Nie bardzo kumam o co Ci chodzi... Możesz wrzucić zdjęcie ramki z B6 o jaką Ci chodzi? Jedyne co mi przychodzi do głowy to uniwersalna ramka: http://allegro.pl/ramka-tablicy-rejestracyjnej-galwanizowana-chrom-i5111159425.html Z B6 czy innych na pewno nic nie podejdzie bez przeróbek.
sebidi Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Nie bardzo kumam o co Ci chodzi... Możesz wrzucić zdjęcie ramki z B6 o jaką Ci chodzi? Jedyne co mi przychodzi do głowy to uniwersalna ramka: http://allegro.pl/ramka-tablicy-rejestracyjnej-galwanizowana-chrom-i5111159425.html Z B6 czy innych na pewno nic nie podejdzie bez przeróbek. Kolega miał pewnie na myśli Dolna środkowa kratkę zderzaka z chromem na około co całościowo imituje duży grill [emoji6]
Fenrir Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 (edytowane) Raczej jedyna opcja w tej kwestii to chrom na metry. Czy wygląda to dobrze - kwestia gustu. Moim zdaniem lepiej iść w przeciwną stronę, czarny grill wygląda dobrze. Edytowane 18 Czerwca 2016 przez Fenrir
Tomek Kosakiewicz Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2016 Właśnie o to mi chodziło jednak zrezygnowałem z tego pomysłu czarny wygląda bardzo dobrze na ty zdjęciu co kolega wrzucił tylko ze w kolorze srebrnym to ładnie wygląda
Fenrir Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Niekoniecznie tylko w srebrnym. Czarny front pasuje do jasnych, ciemnych i kolorowych. Tylko duże znaczenie ma samo to jaki mamy grill.
Tomek Kosakiewicz Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2016 Kurcze ten ostatni konkret
Rekomendowane odpowiedzi