tomeks94 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Witam, dużo czytałem na temat błędu 561 Czyli dopasowania składu mieszanki. Zrobiłem adaptację a przed tym czyściłem przepustnice wymieniłem węże, kasowałem błędy. Wszystko było ok przez jakieś 50 km później znowu wyskoczył błąd i auto zaczęło palić o 2l więcej. Co jeszcze mogę zrobić? Dodam, że auto jeździ bez gazu pali i jeździ prawie normalnie oprócz właśnie obrotów. Obroty bardzo wolno wyrastają jak i opadają, patrzyłem już w innej audi z tym samym silnikiem i tam było o niebo szybciej, a tu jest tak leniwie. Czy w silniku adr istnieje jakiś silnik krokowy? Co odpowiada za obroty? Dadam, że z mocą w aucie też nie zbyt chociaż jest lepiej po wymianie węży
Dev Opublikowano 12 Czerwca 2016 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Masz nieszczelny dolot . Sprawdź czy odma jest cała.
tomeks94 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2016 Masz nieszczelny dolot . Sprawdź czy odma jest cała. Nie ma takiej opcji ponieważ czyściłem przepustnicę oraz wymieniałem wszystkie przewody. Odma była cała i też została wymyta
tomeks94 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2016 To co innego może z nią być? Oring cały, rurki też zero nieszczelności, wymieniałem wszystkie węże na nowe...
Rekomendowane odpowiedzi