weteran10 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Witam.A wiec fabryka bardzo oszczędziła i mam tylko głośniki z przodu z tyłu tylko maskownice brak sub i wzmac ,zaglądałem w ten łącznik gumowy w tylnich drzwiach i tam jest okolo 10 kabli czy to znaczy że mam instalacje pod głośniki i tylko dokupić głośniki ,czy może kupić cały zestaw bose komplet z wtyczką do wzmacniacza czy dam rade to podłączyć kable podobno ucięte przy radiu a tak cala wiązka jakie byłoby najprostsze rozwiązanie żeby chociaż tyl grał.
kokoswojtek Opublikowano 13 Czerwca 2016 Opublikowano 13 Czerwca 2016 bose podobno sie nie oplaca kupowac bo jak sluchasz radia (przewaznie) to nie uslyszysz ruznicy
Fido Opublikowano 13 Czerwca 2016 Opublikowano 13 Czerwca 2016 fabryka bardzo oszczędziła i mam tylko głośniki z przodu z tyłu tylko maskownice Od kupijącego to zależy a nie fabryki. Nie chciał to nie dopłacił,proste. czy może kupić cały zestaw bose komplet z wtyczką do wzmacniacza Chcesz to kupuj,po co nas pytasz ? czy dam rade to podłączyć kable Jak nie masz styczności z kablami,schematami to możesz sam nie dać rady.
Rekomendowane odpowiedzi