noizer Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 witam, Panowie z Włocławka czy znacie może ten komis ? Jakiś normalny handlarze czy totalni krętacze ? Dzięki za wszelkie opinie
adrian1984w Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 Z tego co widziałem we włocławku najlepszy komis to Euro tom. http://www.euro-tom.otomoto.pl Gościu pozwala na testy w aso i ogólnie widać ,że dobre samochody sprzedaje.
Kaiserman Opublikowano 17 Marca 2017 Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Witam jestem z Trójmiasta i mnie zainteresował samochód z Pewne auto Ale i pewne auto i euro tom sprzedają Vat-marża czyli jest duże prawdopodobieństwo niezapłaconego VAT-tu. 23%. Teraz na tym się robi przekręty , kiedyś cło przebieg a teraz 23% , dlatego euro tom ma takie atrakcyjne ceny. Chyba , że ktoś ma inne zdanie , chętnie wysłucham. Edytowane 17 Marca 2017 przez Kaiserman
Yacek Opublikowano 26 Lipca 2021 Opublikowano 26 Lipca 2021 Podbijam temat, może ktoś kupował jakieś auto niedawno tam ?
Rekomendowane odpowiedzi