Kamaz1980 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Witam. Panowie gdzie w Rzeszowie naprawdę dobrze wyważę koła?
cysiek18 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Ktoś mi kiedyś mówił że dobrze robią naprzeciwko skarbca, chyba to MBM Auto Serwis. Niby mają wyważarkę co koło montuje się jak w samochodzie na śrubach/szpilkach a nie standardowo na otworze centrującym. Podobno to lepiej ale nie testowałem i się nie znam
choco Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 A tak szczerze to ma to jakiś sens w praktyce? Czy wyważenie na standardowej wyważarce nie jest na tyle dokładne, że większa precyzja już niewiele zmienia? Pytam z ciekawości, bo nie słyszalem jakoś opinii, żeby ludzie narzekali na zwykłe wyważarki.
eSter Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Miałem wyważane koła i standardowo i wyważane z dociskiem na aucie i szczerze nie widziałem jakiejś różnicy więc po co przepłacać
mcbet Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 (edytowane) Ktoś mi kiedyś mówił że dobrze robią naprzeciwko skarbca, chyba to MBM Auto Serwis. Nie polecam, trzy razy wyważałem z czego dwa źle. Więcej tam na pewno nie pojadę. Przed aktualnym sezonem byłem z ojcem w Głogowie Młp. ul. Towarowa 2a i obydwaj jesteśmy zadowoleni z usługi (on zresztą już tam kilka razy wcześniej był i zawsze polecał). Edytowane 1 Lipca 2016 przez mcbet
cysiek18 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Ktoś mi kiedyś mówił że dobrze robią naprzeciwko skarbca, chyba to MBM Auto Serwis.Nie polecam, trzy razy wyważałem z czego dwa . Więcej tam na pewno nie pojadę.Przed aktualnym sezonem byłem z ojcem w Głogowie Młp. ul. Towarowa 2a i obydwaj jesteśmy zadowoleni z usługi (on zresztą już tam kilka razy wcześniej był i zawsze polecał). A miałem tak kiedyś pojechać. Dobrze wiedzieć Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi