Opublikowano 4 Lipca 201610 l Można by powiedzieć, że identyczna jak moja ; ) wpadnij na spota do Kato
Opublikowano 5 Lipca 201610 l Dwa bliźniaki . Gratulacje życzę bezawaryjne jazdy ☺ Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 6 Lipca 201610 l Autor I masz to koło nad którym myślałem:) świetny wózek:) jaki silnik? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 6 Lipca 201610 l I masz to koło nad którym myślałem:) świetny wózek:) jaki silnik? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Przecież masz na pierwszej stronie .
Opublikowano 6 Lipca 201610 l Autor Dzisiaj mogę napisać że po 2 dniach walki w kanale wymieniłem sprzęgło, nie spalone itp itd porostu od nowości 230 tys km bylo i docisk już słabiej dociskal, auto na programie już ponad rok, z czego od około pół roku na programie 326/656 zdecydowałem się na serię z luka, myślałem nad sachsem performance ale 2400 zł za sprzęgło I to jeszcze spiek to tak średnio na co dzień , za 500 z wysyłką kupiłem nowa serię która choćby nawet co rok zmieniać to i tak lepsza opcja Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka I masz to koło nad którym myślałem:) świetny wózek:) jaki silnik? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Przecież masz na pierwszej stronie . To auto Stanleya, a nie ma go opisanego nigdzie;)Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 7 Lipca 201610 l I masz to koło nad którym myślałem:) świetny wózek:) jaki silnik? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka silnik 1.8T Paweł, zastanawiasz się nad dokładką w czerń... poniżej masz, jak to wygląda u mnie Teraz poważnie się zastanawiam, czy listew s-linowych na drzwiach też nie zrobić w czerń Edytowane 7 Lipca 201610 l przez stanley
Opublikowano 7 Lipca 201610 l I masz to koło nad którym myślałem:) świetny wózek:) jaki silnik? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka silnik 1.8T Paweł, zastanawiasz się nad dokładką w czerń... poniżej masz, jak to wygląda u mnie Teraz poważnie się zastanawiam, czy listew s-linowych na drzwiach też nie zrobić w czerń Brakuje tu jeszcze właśnie tych listew czarnych, emblematów czarnych i końcówek wydechu (końcówki na próbę możesz strzelić plastilakiem) czekam też na fotki z przodu co tam Ci się zmieniło
Opublikowano 7 Lipca 201610 l Autor Nooo dokładka mistrzostwo:D ja mam czarne końcówki i właśnie zastanawiałem się czy nie zleja się z tą dokładka musimy się umówić gdzieś na spota ale to po urlopie bo jutro lecę nad morze;) Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 7 Lipca 201610 l Nooo dokładka mistrzostwo:D ja mam czarne końcówki i właśnie zastanawiałem się czy nie zleja się z tą dokładka musimy się umówić gdzieś na spota ale to po urlopie bo jutro lecę nad morze;) Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka co wtorek w Kato
Opublikowano 8 Lipca 201610 l Teraz poważnie się zastanawiam, czy listew s-linowych na drzwiach też nie zrobić w czerń rób czarne... i jeszcze może lusterka w czarny połysk?
Opublikowano 8 Lipca 201610 l Witaj, Gratulacje, piękne zrobione auto! Czerwień w połączeniu z kontrastowymi elementami w czarnym połysku rewelacja! BTW Jaką masz szerokość i ET felg? Pozdrawiam!
Opublikowano 9 Lipca 201610 l Nowy modzik - a kto powiedział że się nie da wszystko działa - obrotomierz kręci się do 4,5 tyś temperatura oleju też jest wyświetlana Wiem wiem muszę ogarnąć szybkę za***isty modzik ciezko taki temat ogarnac ??
Opublikowano 9 Lipca 201610 l Autor Jak masz kogoś kto ogarnia taka wyższą elektronikę to skończyło się na skopiowanuu epromu z jednego do drugiego i nawet przebieg i klucze się od razu dopisaly;) Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 10 Lipca 201610 l Ładna sztuka.... musi się fajnie odpychać dawaj dokładkę jak u Stanleya bo wygląda to dużo lepiej a co do zegarów to o vfiz nie myślałeś..
Opublikowano 12 Lipca 201610 l Autor Tam już trochę za dużo tego jest ja chciałem od rs4 bo mi się podobały od zawsze te czcionki i czarne ringi Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 12 Lipca 201610 l Niestety u mnie w okolicy nie ma chyba takiego Magika co juz coś takiego robił w przeszłości i da radę bez problemu...