bauzer Opublikowano 16 Czerwca 2016 Opublikowano 16 Czerwca 2016 (edytowane) Witam mam pytanie czy jest mozliość aby odciąć zasilanie do zapalniczki w momencie zamkniecia samochodu ? obecnie używam transmitera fm gdyż laser do płyt jest rozwalony mianowicie jego szyna. Przybierzam sie do włożenia navi ale to jeszcze trochę. A tym czasem denerwuje mnie zapalony transmiter jak zamykam samochód a ciągłe wyjmowanie go też nie wchodzi w grę mam jeszcze pytanie co myślicie o takich swiatlach? sprawdza sie to? http://allegro.pl/zarowki-led-h7-audi-a4-b6-a4-b7-a4-b8-a5-a6-c5-c6-i6150333697.html Edytowane 16 Czerwca 2016 przez bauzer
3r4 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Możesz próbować jak z cb i rejestratorami - kupić bypass do bezpiecznika i gniazdo zapalniczki. Da się wtedy podpiąć zapalniczkę po zapłonie a transmiter z nią gdzieś upchniesz z dala od oczu ;D
MireXs Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 Nie ma możliwość włączyć/wyłączyć zasilania w Vagu? Albo mi sie wydawało albo gdzieś o takie opcji czytałem. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Fido Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 Zamiast transmitera zainteresuj się czymś takim jak Yatour. Wpisz hasło w wyszukiwarkę, znajdziesz temat.
Rekomendowane odpowiedzi