2.8V6Quatrro Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2016 No chętnie niestety od 2 lat mieszkam w Holandii I w Brzegu jestem dość rzadko Nareszcie dotarł czujnik poziomu paliwa 15 min zabawy i po sprawie w końcu wiem ile mam paliwa Przy okazji mam pytanie czy jest ktoś kumaty na forum kto wymieni mi fis ? Dawno mnie nie było a trochę się podziało miedzy innymi -Kompletny rozrząd INA -Świece oraz przewody NGK -Świeży olej i filtry -Przegląd podtlenku LPG -Komplet hamulców przód tył ATE -Komplet wahaczy przód SWAG -Przeguby przód wewnętrzne oraz zewnętrzne lewa oraz prawa strona wraz z olejem skrzyni biegów. -Nowe żarniki Philips -Dołożone komfortowe kierunki -Zmiana chinskiej centralki od zamka na inna chinska ale juz z kluczykiem scyzoryk -Nowa nie dziurawa klapa tył to chyba było by na tyle przez ten miesiąc
Banan Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Koledzy Fazzi i Marcin_Franc wymieniają , ja też ale mam tylko oryginalne takie jak na pierwszy montaż. Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez Banan
2.8V6Quatrro Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Jakie koszta tego i jak dlugo to trwa?
mr.pka Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Jakie koszta tego i jak dlugo to trwa? Podczepiam się pod pytanie
2.8V6Quatrro Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Kilka nowych gratów oraz mały zestaw od shiny garage Oraz mam pytanie ktoś wie może co to za dokładka ?
2.8V6Quatrro Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Jak narazie testowałem tylko środek do wnętrza i czyszczenia felg i jak dla mnie robi robotę jedno i drugie na dniach mam zamiar zabrać się za plastiki z mleczkiem od nich podobno działa cuda Dzisiejsza przymiarka strumiennica i filtr powietrza od Weglarski Mag Sport. Nie wiem jak to wyglada z mocą ale dzwięk jak najbardziej na plus:) Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez 2.8V6Quatrro
enczu Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Pierwszy raz widzę takich kształtów wynalazek
2.8V6Quatrro Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Co w tym ksztalcie takiego niezwyklego?
Rekomendowane odpowiedzi