lmatys Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Witam. Ojciec ma teraz moja A4. Tak wiec auto od dzis w tył, stało 4 dni nieodpalane. Ojciec podchodzi do auta, ale nie chce sie otworzyc z centralnego, ani kontrolka od alarmu nie mryga, - NIE MA proadu w aucie. Podjechal drugim autem, podlaczyl kable, prad sie pojawil, ale tylko centralny dziala i alarm. Po wlozeniu kluczyka do stacyjki i przekreceniu komputer sie nie zalacza, totalna cisza...co to moze byc (oczywiscie mozna zapomniec o odpaleniu, zero reakcji)? Trza do serwisu jachac? Pozdrawiam. P.S-miesiac temu padl mu tak samo, ale po podladowaniu u elektryka wszystko wrocilo do normy, niby sprawdzali aku, i byl ok, altelnator tez wszystko ok...ale chyba jedna aku padł...ma 3 lata.
Marek12 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 A radio masz ori czy inne? Ja miałem podobnie po trzech dniach życia nie było okazało się że radio prąd kradło, jak panela nie zdejmowałem! Jak jeździłem codziennie to przez jedną noc nie zdążył się aku wyładować, ale przez trzy doby zabierało całą moc! Teraz jak zdejmuje panel to może tydzień stać i jest
Dev Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 podłacz jakis multimetr i zobacz jaki amperaz przechodzi moze jakas lampka sie swieci????
lmatys Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2008 A radio masz ori czy inne? Ja miałem podobnie po trzech dniach życia nie było okazało się że radio prąd kradło, jak panela nie zdejmowałem! Jak jeździłem codziennie to przez jedną noc nie zdążył się aku wyładować, ale przez trzy doby zabierało całą moc! Teraz jak zdejmuje panel to może tydzień stać i jest Radio jest ori.[br]Dopisany: 06 Grudzień 2008, 22:19_________________________________________________ podłacz jakis multimetr i zobacz jaki amperaz przechodzi moze jakas lampka sie swieci???? Ale co to ma wspolnego z tym, ze jak podlaczylismy kable z innego auta i prad juz jest, to ze komp nie chce wstac?
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ale co to ma wspolnego z tym, ze jak podlaczylismy kable z innego auta i prad juz jest, to ze komp nie chce wstac? jak sie aku wyladuje do 0 to po kablach nie dostanie takiego pradu zeby ruszyc motor... naladuj aku, przykrec masowa kleme, a miedzy druga a aku podlacz amperomierz i zobacz jaki masz pobor pradu... potem musisz sprawdzic co Ci zzera prad
Rekomendowane odpowiedzi