greego Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 http://google.plczesc/rolka-kierunkowa-prowadzaca-paska-klinowego-zebatego-snr-ga35746,audi,a4-avant-8e5-b6-2001-04-2004-12,2-0-fsi-150km,5-4797-16861-100435-0-110-ga35746.html Witam czy ktos orientuje sie jaki jest wymiar lozyska w takiej rolce ?? Model samochodu audi a4 b6 1.8t avant bfb Dzieki za pomoc.
greego Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2016 Ponoc w tym czyms mozna wymienic same lozysko. A mam taki fajny sklep kolo siebie z pozadnymi lozyskami. Wiec teoretycznie wole bdb lozysko niz rolke nie wiadomo z czym. Na chwile obecna rolke mam w aucie ktorym jezdze wiec sciagniecie i pomierzenie odpada dlatego sie pytam. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Bromchit Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Ponoc w tym czyms mozna wymienic same lozysko. A mam taki fajny sklep kolo siebie z pozadnymi lozyskami. Wiec teoretycznie wole bdb lozysko niz rolke nie wiadomo z czym. Na chwile obecna rolke mam w aucie ktorym jezdze wiec sciagniecie i pomierzenie odpada dlatego sie pytam. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Kolego wyciągnięcie napinacza to kilkanaście minut Jaką masz gwarancję, że wymiary łożysk są takie same u wszystkich producentów napinaczy. Jak masz pewność, że siedzi u Ciebie ori, to mam stary napinacz mogę go rozkręcić i zmierzyć wymiary.
greego Opublikowano 2 Lipca 2016 Autor Opublikowano 2 Lipca 2016 Ponoc w tym czyms mozna wymienic same lozysko. A mam taki fajny sklep kolo siebie z pozadnymi lozyskami. Wiec teoretycznie wole bdb lozysko niz rolke nie wiadomo z czym. Na chwile obecna rolke mam w aucie ktorym jezdze wiec sciagniecie i pomierzenie odpada dlatego sie pytam. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Kolego wyciągnięcie napinacza to kilkanaście minut Jaką masz gwarancję, że wymiary łożysk są takie same u wszystkich producentów napinaczy. Jak masz pewność, że siedzi u Ciebie ori, to mam stary napinacz mogę go rozkręcić i zmierzyć wymiary. Dzieki, bedzie nowa rolka pozdrawiam.
Lastk Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 Hej, wiecie może jaki rodzaj imbusa/torxa tam jest w tej rolce? Pozdrawiam To może sam odpowiem... spline m8
Rekomendowane odpowiedzi