Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHL] Moja od dziś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Poszukiwania trwały ok. 2 miechów, po nie udanych próbach poszukiwania TDI pogodziłem się z małym silnikiem 1.6

Co byście zmienili:). Pozdrowienia

moje1pj7.th.jpg

moje2xl2.th.jpg

moje3tb1.th.jpg

moje4lb4.th.jpg

moje6fv0.jpg

w1177.png

moje7epa3.th.jpg

:> :>

Opublikowano

Kolejny AHL na forum :>

Ładny kolorek :good:

Napisz co Ty byś chciał zmienić ??

Ja polecam zmienić lampki na poliftowe Valeo lub Depo. Rocznik jak mój :naughty:

Opublikowano

poprawie jescze przedmowce i

polece jescze 17" od s-lajna:D

Opublikowano

Ładna A4 ze spoko silnikiem.

Ładna felga odrazu zmieni wygląd auta, ta co jest na zime i będzie :good:

ja bym jeszcze zdjął chlapacze :wink4:

Opublikowano

co bym zmienił... silnik :D jeśli wolnossak to tylko V6. Nie jechać po mnie, sam sie kulam 1.8 :thumbdown:

Opublikowano

Ladna fela na lato, lekka sciema szybek (ladnie bedzie wygladac na granatowym aucie), lampki valeo i Concert CD ;)

I bedzie :good:

Opublikowano
  • Autor

no racja;), a na początek chciałbym poprawić trochę moc i czytałem że to droga sprawa, że nie wiele daje;/

Opublikowano

bardzo ładny sedanik, jak przedmówcy jakieś felgi dobre i lampy a co do chlapaczy to po zimie zdejmij :tongue4: nie chciał byś widzieć teraz mojej czarnej bez chlapaczy normalnie masakra myjnia co dzień się kłania :disgust:

Opublikowano

z mocą tu nic kolego nie poszalejesz....

Opublikowano

no racja;), a na początek chciałbym poprawić trochę moc i czytałem że to droga sprawa, że nie wiele daje;/

kiedys tez mialem 1,6 AHL i takie pomysly-jesli chcesz cos zmienic to nie powiem nic,czego by wczesniej nie bylo...felgi 17 lub18,zdejmij chlapacze,szyby-osobiscie jestem przeciwnikiem tylko tylnej i bocznych z tylu-jak robic,to wszystkie,lampy przod ksenon,z tylu ledy i to by bylo na tyle zewnatrz-w srodku fajne radio i czysta tapicera,no i jak chcesz to moze gaz-bedzie taniej w uzytku,ogolnie jednostka dobra,bo malo skomplikowana-nurtujacy problem AHL -przepustnica i falowanie obrotow,ale regularny serwis powinien tamu zapobiec... :wink4:

Opublikowano

szukałes diesela i nie znalazle? trzeba bylo do cerBiego uderzac :naughty: (jakby ktos cos to nie tylko moja jest for sale :wink4:) :kox:

a autko bardzo ladne... pierwszy raz widze chlapacze przy a4 :slina: pozdro :hi:

Opublikowano

Ładny kolorek i wnętrze też ciekawe.

Opublikowano

Niebieska tapicerka i te fotele :confused4: mało kto takie kupuje.

Opublikowano

Jak będziesz zmieniał oczka to nie zapomnij kierunkowskazów wymienić na "clear".

Opublikowano

Pare koników możesz dodać przez wyciecie kata i jakiś dobry dolot ze stożkiem najlepiej K&N. Tanio, szybko i silniczek bedzie ładnie mruczał

Opublikowano

Pare koników możesz dodać przez wyciecie kata i jakiś dobry dolot ze stożkiem najlepiej K&N. Tanio, szybko i silniczek bedzie ładnie mruczał

mialem stozek w 1,6-fakt,fajnie mruczy,ale mocy,to raczej nie odczuje po tym zabiegu-predzej jakis wstrzyk nitro

Opublikowano

Silnik porazka,reszta ok,ale nie mam pretensji ze go kupiles do Ciebie tylko do tego konstruktora co go tam wsadzil-powinni go wykastrowac na poczatek. :decayed:

Opublikowano

porazka-czy ja wiem...nie jest to najlepsze rozwiazanie konstrukcyjne-laczenie takiej''mocy''-rzedu 100 koni z masa calkowita 1730 kg,Nm 140 i zeby to osiagnac,trzeba pokrecic silnik do prawie 4tys.ob-191 predkosc max,jakies 12 sek.do setki...

ale ja ''wycisnalem z AHL max predkosc 210 ,ale w miescie,zeby sie w miare sprawnie ''poruszac''-to trzeba krecic silnik pomiedzy 3-4 tys i przemieszczac sie na 3,max 4 biegu

-czy porazka? wszystko zalezy od tego,co wlasciciel chce z nim zrobic-jesli odwozic dzieci do szkoly,czy rano walic do sklepu po bulki-to ok,ale na jakies wyzyny sportowe-ten silnik nie da rady sie wspiac... :wink4:

Opublikowano

Ładny kolorek autka, faktycznie pod maska mooglby byc mocniejszy motor, jezeli chodzi o wnetrze to ja bym wymienil kiere na skore lub obszyl - jak kto woli - i nie przesadzałbym tak z tym plakiem, bo kokpit nie ma sie świecic jak psu... , ja osobiscie lubie naturalny lub leciutko sztuczny mat..:-)[br]Dopisany: 09 Grudzień 2008, 02:38_________________________________________________

Ładny kolorek autka, faktycznie pod maska mooglby byc mocniejszy motor, jezeli chodzi o wnetrze to ja bym wymienil kiere na skore lub obszyl - jak kto woli - i nie przesadzałbym tak z tym plakiem, bo kokpit nie ma sie świecic jak psu... , ja osobiscie lubie naturalny lub leciutko sztuczny mat..:-)

I faktycznie pomysl nad gazem..mialem golfa IV z takim samym silnikiem ( nie wiem jak one sie sprawuja w audi ) ale golf pall mi ok, 11/12 l. po miescie. pozniej zalowalem ze go kupilem,,,,teraz tylko tdi.

Opublikowano

nie jest to najlepsze rozwiazanie konstrukcyjne-laczenie takiej''mocy''-rzedu 100 koni z masa calkowita 1730 kg,

1730? :blink: w wikipedii pisze ze 1200 do 1540... ja kiedys patrzałem w dowód i tam pisało 1250...