Burratos Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) Wybaczcie jesli temat juz był, ale ja sam takiego znaleźć nie mogłem, Moje pytanie brzmi: czy do zestawu naprawczego 1G8 da sie jeszcze wcisnąć na wierzch dojazdówkę? Uprzedzam pytanie" Po co CI dojazdówka jak masz zestaw naprawczy?" Jade na wakacje, a zapasowe koło jest ofc lepsze niż butelka płynu uszczelniającego http://a4-klub.pl/portal/a4-b6b7-wyposazenie-bagaznika-kolo-zapasowe-dojazdowe-zestaw-naprawczy/ Edytowane 28 Czerwca 2016 przez Burratos
mariuszsmietana Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 popraw tego babola w tytule
Pawisco Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Podejrzewam, że jak wywalisz wkład styropianowy to na luzaku wrzucisz dojazdówkę, to samo muszę zrobić przed wyjazdem, tylko ja myślę nad pełnowymiarowym kołem, pytanie czy wcisnę
.Pablo. Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Ja u siebie wyrzucilem styropian i włożyłem pełnowymiarowe kolo. Wystarczy ze rozetniesz oponę i juz zestaw guzik ci da.
Rekomendowane odpowiedzi