Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[AEB] A4 B5 1.8T QUATTROOOO [-40mm] 17" L5ZT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Z aktualnym zestawem ladnie trzyma sie drogi i jezdzi sie w miare komfortowo. Wizualnie tez mi pasuje wiec w gwint nie bede sie pchac. pewnie i tak go sorzedawam za 3-4 lata :D wizualnie juz nic sie nie znieni za bardzo. Tlumik i ciemniejsze szyby. Mialem rolowac nadkola ale zauwazylem ze robia to tylko w starych bmfu i zle mi sie to kojarzy.

Edytowane przez igor.ddk

Opublikowano

W takim razie ja i wielu na forum było kupe czasu w błędzie i jeździ jednak bmw :decayed: Przy takim zawieszeniu jak masz nie ma sensu rolować nadkoli jak i tak w dół nie schodzisz, więc po co to robić ;)

Opublikowano
Pod maską:

- klon ajl

Jeżeli już, to AJL jest klonem AEB, a nie na odwrót ;-)

Opublikowano
  • Autor

W planach bylo poszerzenie d*py, dystanse 1,5 na strone. Chcialem zrolowac zeby kola nie wystawaly poza obrys.

Edytowane przez igor.ddk

Opublikowano

Ale przecież rolowania nie widać nawet, to tylko zaginasz blache i tyle, więc nadal nie rozumiem :D

Opublikowano
  • Autor

Generalnie chodzilo mi o poszerzenie karoserii z tylu a nie zagiecie tej krawedzi. Nigdy nie widzialem tego na zywo i srednio sie orientuje :) efekt widzialem tylko na zdj i wygladalo jakby bylo szerzej

Edytowane przez igor.ddk

Opublikowano

Owszem mozna troche poszerzyc nadkola poprzez rolowanie ale tylko troche (blacha ma swoja rozciagliwosc, twardosc i wytrzymalosc tak samo lakier) [emoji14] glownie chodzi o to zeby zagiac balache ktora na "przeszkadza" tak zeby kolo nie obcieralo tak jak to jest w b5 z przodu [emoji14]

Opublikowano
  • Autor

Pomylilem pojecia i stad zamieszanie :D a raczej myslalem ze rolowanie = poszerzanie

Edytowane przez igor.ddk

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pozdrawiam kierownika ;) Dziś mijany na wylocie z Konopnicy ok. 8:45 ;) Auto ładne z daleka wpada w oko ;):hi:

Zapraszam też na spocik klubowy ;) Najbliższy już 11.12. Więcej info w temacie: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/76243-spociki-lubelskie-najblizszy-spot-niedziela-11122016r-godz1700-tarasy-zamkowe-poziom-3-sektor-b31/

Opublikowano

hmm ładna ale lapmy przód zmieniasz? pokaż wnętrze ;)

Opublikowano
  • Autor

Pozdrawiam kierownika ;) Dziś mijany na wylocie z Konopnicy ok. 8:45 ;) Auto ładne z daleka wpada w oko ;):hi:

Zapraszam też na spocik klubowy ;) Najbliższy już 11.12. Więcej info w temacie: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/76243-spociki-lubelskie-najblizszy-spot-niedziela-11122016r-godz1700-tarasy-zamkowe-poziom-3-sektor-b31/

To raczej nie bylem ja, mozliwe ze wtedy pozyczalem komus łałdi. Ale dzieki za mile slowa :) na letnim zestawie wyglada duzo lepiej.

Edytowane przez igor.ddk

Opublikowano

Fury i dziewczyny się nie pożycza :grin::grin:

Opublikowano
  • Autor

żeby pokazać wnętrze najpierw wypadałoby posprzątać :lol::lol: w weekend moze cos pykne bo bede go ogarniał w srodku

Opublikowano

Chyba widzianny wczoraj na jana pawla w lbn? Granatowy avant brudny jak na ramkaach b5 batt alion

Edytowane przez pablo15005

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

SAMOCHÓD DO SPRZEDANIA, ZAINTERESOWANI  KONTAKT PW

od czerwca 2016. nowy rozrząd z pompą wody, wymieniona przekladnia lewa, nowe amortyzatory przód, tył 60%, wahacze powymieniane, sprężyny obniżające -40 APEX, dwa komplety nowych opon BARUM, dwa komplety felg 16cali zima i 17 ENZO lato, nowy akumulator, mechaniczna polerka lakieru, regeneracja turbiny w czerwcu, radio ALPINE, centralka na pilota, zalany MOTUL, smog i miska wyczyszczone, lampy ala USA, grill czarny mat, dorzucam kabel VAG i programy diagnostyczne. Ubezpieczenie i przegląd do czerwca.

Opublikowano

Co kupujesz w zamian?? :)

Opublikowano
  • Autor

niestety ale zmieniam markę, będę szukał gokarta, mx5 1.8 140km, tył napęd :D  klimat nam sie ociepla więc można brać cabrio :) myślę że fajna zabawka, na 5 drzwi przyjdzie jeszcze czas,  żony nie mam dzieci nie planuje wiec trzeba korzystać póki można i brac roadstera xddd

Opublikowano
  • Autor

samochód sprzedany, temat można zamknąć. poszedł za 11,500 :)

Opublikowano

Trzeba przyznać, że a4 nadal stoją w cenie.. Za półlifta 11500 to naprawdę zaporowa cena. Gratulacje sprzedaży :hi: