Kriss SierraFan Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Witam, Gdzie w CAGA znajdę czujnik temp. cieczy?
KOMORNIK78 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 a co temperatura ci spada w zimie ? olej to te typy tak maja
Kriss SierraFan Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2016 a co temperatura ci spada w zimie ? olej to te typy tak maja Przecież mamy lato... a dwa wg VCDS temp silnika dochodzi mi do 80 C, więc na pewno jest coś nie halo.
KOMORNIK78 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 ja kupilem go rok temu i gdy temp. spadala i bylo -10 jadc autostrada 130 jest ok ale jak tylko wjechalem do miasta i predkosc byla 50km to temp.silnika momentalnie spadala 3 miesiace sie z tym borykalem az w koncu kupilem nowy termostat [ja mam w obudowie i trst roche drozszy ok 200zl ] ale wracajac do tematu po wymianie nic sie nie zmienilo i mam dobry termostat w piwnicy proponuje zaslonic chlodnice i zobaczysz co sie dzieje a potem na zimnym silniku jedz i kontroluj temp.jesli dojdzie do 80 to zatrzymaj auto i zobacz czy otwozyl sie zawor termostau i bedziesz mial pewnosc powinien sie nie otworzyc
Kriss SierraFan Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Opublikowano 1 Lipca 2016 Chłopie o czym Ty do mnie rozmawiasz? Nie pytałem czy ktoś miał problem z temperaturą silnika, bo temat znam. Piszesz jakieś pierdoły o - 10 stopniach na zewnątrz gdy ja mam +30, po co? Nie wiesz gdzie jest czujnik, nie pisz nic w temacie. Zlokalizowany, temat mozna zamknąć. Wysłane z Note 3
WOJTEK S Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 Jak we wszystkich tematach na całym forum kupa ignorantów /podpowiadaczy / , nie potrafią czytać ze zrozumieniem i logiką problemu. Odpowiedzi laików bez doświadczenia i wiedzy / z wyjątkami/ A szczytem jest opisanie i rozwiązania problemu - powinno mieć nazwę / Forum'' pytaczy'' marki Audi. / To nie piaskownica !!!. Byłem kilka lat na Forum VW Passata ,proponuję podpatrzeć wątki ,tematy i odpowiedzi, wtedy Koledzy MOŻNA OCENIĆ PRZEPAŚĆ merytoryczną . Nie jest to złośliwość, tylko może moderatorzy się uaktywnią i zrobią coś z tym problemem.
Rekomendowane odpowiedzi