izol84 Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Witam.przyszlo mi ostatnio wymienic serwo więc kupiłem nowe.po wymianie zauważyłem że turbo odpala dopiero przy 2600/2700 obrotów a wcześniej bylo to kolo 2000.co za tym idzie hamulec twardnieje po trzecim/czwartym naciśnięciu. Cos może siedziec w podcisnieniu??
MariuszKK Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 (edytowane) A może to króciec pompy vacum? Jest odpowiedzialna za wspomaganie pedału hamulca i sterowanie turbiną (tworzy podciśnienie). Jak mało podciśnienia, to turbo nie stratuje? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/229374-dzialanie-montaz-wymiana-vacum-pompy/ Edytowane 1 Lipca 2016 przez MariuszKK
izol84 Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Opublikowano 1 Lipca 2016 Dzięki Mariuszkk.poczytam.fajny temat.na pewno sie przyda
nik23 Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Sprawdź szczelność wężyków podciśnienia, gume w grodzi, króciec jak luźny oklepać i klejem do metalu (poxipol moze być) okleić.
izol84 Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) Gume zamowilem.jeszcze wezyki i wymiana.zobaczymy co to da Problem rozwiazany-powód to luźny króciec na pompie jak to napisał MariuszKK oraz nik23.Dzięki bardzo. Edytowane 21 Lipca 2016 przez izol84
Rekomendowane odpowiedzi