olivierofm Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 Bardzo proszę o numery części jakim jest przegub wewnętrzny (prawa strona) w Audi a4 b6 (2003 r.) - BFB (163 km) w multitronicu. Słyszałem, że półosie do mojego auta są krótsze (ze względu na automat). Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam...
OLIVER Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 Jeśli sie mieścisz w vinie F 8E-4-195 501>> to masz taki lub z literką X nakońcu A jesli się nie miescisz w tym vinie to nie ma samego przegubu wew. w erce
olivierofm Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Opublikowano 5 Lipca 2016 Dzięki Ci wielkie za pomoc, a możesz mi sprawdzić również numer półosi, czy to ten sam numer?
OLIVER Opublikowano 6 Lipca 2016 Opublikowano 6 Lipca 2016 Dzięki Ci wielkie za pomoc, a możesz mi sprawdzić również numer półosi, czy to ten sam numer? Jesli chodzi o półosie to same nie występują ,tylko razem z przegubami Tak samo ...Sprawdź sobie vin Tyle znalazłem
olivierofm Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Opublikowano 11 Lipca 2016 Witaj, sprawdzałem tak jak poleciłeś i nie pasuje Dzwoniłem też do serwisu i powiedzieli mi, że nie mogą udzielać takich informacji - absurd !!! Dzięki za chęci i pomoc
Rekomendowane odpowiedzi