kt65c453 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Gdzieś na forum są numery cewek które podlegają wymianie. Radzę sprawdzić ewentualnie kupić używane z tymi numerami wtedy będziesz miał nowe z aso z akcji s. Zdarza się że ktoś ma 5 ori cewek to wymieniają wszystkie ale to nie reguła .Jak pojedziesz i okaże się że te co masz to nie te co fabrycznie wyszły masz po akcji serwisowej i bez cewek
Kruk_89 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 10 godzin temu, Kamil Wolski napisał: http://allegro.pl/tlumik-przelotowy-strumienica-60mm-katalizator-ok-i6667464514.html czy ten przelot spasuje? bo nie wiem niestety jaka srednice ma miec rura a nie mam jak zmierzyc tego;/ a na piatek jestem umowiony w ASO. Swiece mam nowe bo zrobione 2k km tylko na nich. Jeszcze takie pytanie, musze zalozyc stara cewke (bo mam 5 oryginalnych i 1 beru a 6 oryginalna w bagazniku) zeby mi wymieniono wszystkie 6? nie możesz wszystkich pytań pchać do jednego tematu robisz zamieszanie. poszukaj troche po forum w dziale 3.0
Rekomendowane odpowiedzi