jeery2995 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Panowie myślę, że czas coś ruszyć Wiadomo teraz majówka. Każdy gdzieś jakieś swoje plany już ma ale ustalmy datę już teraz żebyśmy byli w stanie poinformować innych i żeby do wszystkich ta wiadomość dotarła Moja propozycja sobota 06.05 lub niedziela 07.05 co do godziny ja jestem w stanie się dopasować ale myślę że wieczorna pora chyba najbardziej wszystkim podpasuje Także czekam na jakąś odpowiedź
Lepenzo Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 mi pasuje proponuję godzinę 18 możemy sięspotkać na venedzie lub orlenie
Memek. Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Ja odpadam :/ jestem aktualnie w Oslo do 18.05. Co myślicie o dniu 27.05 (sobota) ? Dosyć odległy termin, więc myślę, że każdy kto co jakiś czas wejdzie na forum mimo swoich obowiązków będzie miał możliwość odniesienia się co do terminu Pozdro
jeery2995 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Panowie jedzie ktoś z Was dzisiaj do Białego na spocik? Bo sam nie wiem czy się wybierać
Rekomendowane odpowiedzi