Veiru Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2018 (edytowane) W końcu udało ogarnąć się tył! Gibo - dzięki za wydech i zderzak w nienagannym stanie! ASO - dziękuje za ku***sko drogą paczkę W garażu czeka na montaż przedni zderzak od C+ Ofc kratka od ACC zostanie zastąpiona zwykła, a grill od s4 już się pozbyłem Dziś przyszła długo wyczekiwana paczka od Pana Chińczyka! + pierwsze przymiarki (sorrka za jakość fotek...) Prawdę mówiąc trochę zwątpiłem i nie wiem w którą stronę pójść z tym grillem... martwi mnie, że jak do ala rs4 wleci tablica rejestracyjna to czar pryśnie II opcją jest OEM black edition grill: Co radzicie? Edytowane 19 Kwietnia 2018 przez Veiru
granatowy Opublikowano 15 Stycznia 2018 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zdecydowanie opcja nr 1 czyli OEM black edition grill.
Gibons Opublikowano 15 Stycznia 2018 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Te stawiam na OEM. Fajny dupowozik się robi
D4NTE Opublikowano 17 Stycznia 2018 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Do c+ Zdecydowanie czarny oem[emoji6]Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Veiru Opublikowano 18 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2018 Świetnie to u Ciebie wygląda... W ogóle C+ to jest chyba maximum co można wyciągnąć z budy b8... Myślałem o grilu ala rs4, żeby nawiązać do tych kratek przy halogenach: Ale chyba jednak co OEM to OEM... nie głupi to wymyślił
D4NTE Opublikowano 18 Stycznia 2018 Opublikowano 18 Stycznia 2018 (edytowane) 5 godzin temu, Veiru napisał: Świetnie to u Ciebie wygląda... W ogóle C+ to jest chyba maximum co można wyciągnąć z budy b8... Myślałem o grilu ala rs4, żeby nawiązać do tych kratek przy halogenach: Ale chyba jednak co OEM to OEM... nie głupi to wymyślił Dzięki Grilla a'la RS masz już kupiony, więc przy składaniu frontu możesz go założyć, pojeździsz opatrzysz sobie i wówczas podejmiesz decyzje czy zostaje czy z nim do żyda. Oem zawsze może leżeć w garażu na czarną lub kryzysową godzinę :-P Edytowane 18 Stycznia 2018 przez D4NTE
Veiru Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2018 Dante, tak też zrobię Zobaczę jak to będzie współgrało na aucie Widziałem manual od Grzesia dotyczący wymiany grilla bez konieczności ściągania zderzaka, więc może obejdzie się bez grubszej rzeźby
D4NTE Opublikowano 19 Stycznia 2018 Opublikowano 19 Stycznia 2018 2 godziny temu, Veiru napisał: Dante, tak też zrobię Zobaczę jak to będzie współgrało na aucie Widziałem manual od Grzesia dotyczący wymiany grilla bez konieczności ściągania zderzaka, więc może obejdzie się bez grubszej rzeźby zakładaj bo jestem ciekawy jak Ci to siądzie
LukiKRK Opublikowano 13 Lutego 2018 Opublikowano 13 Lutego 2018 Ja za opcja nr 2 bo u mnie super wygląda RS grill... polecam Wysłane z mojego Galaxy S8 przy użyciu Tapatalka
Veiru Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Opublikowano 10 Marca 2018 Zderzak C+ i grill ala rs4 już na aucie! Wkrótce więcej fotek. Hot or not?
D4NTE Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Zderzak C+ i grill ala rs4 już na aucie! [emoji4] Wkrótce więcej fotek. Hot or not? No no... Ładna mordeczka Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Veiru Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Opublikowano 12 Marca 2018 W dniu 10.03.2018 o 22:42, krystian3769 napisał: Co raz bardziej się nakręcam Działaj! 10 godzin temu, D4NTE napisał: No no... Ładna mordeczka Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Seba, a Ty lusterka i listwy folią pokrywałeś? Fajny to efekt daje? Intensywnie o tym myślę.. boję się, że jak pokryje je na czarno to będą mało widoczne, chociaż ori pakiet C+ tak ma
D4NTE Opublikowano 12 Marca 2018 Opublikowano 12 Marca 2018 4 minuty temu, Veiru napisał: Działaj! Seba, a Ty lusterka i listwy folią pokrywałeś? Fajny to efekt daje? Intensywnie o tym myślę.. boję się, że jak pokryje je na czarno to będą mało widoczne, chociaż ori pakiet C+ tak ma Ja je mam malnięte w black piano
Veiru Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Opublikowano 12 Marca 2018 1 minutę temu, D4NTE napisał: Ja je mam malnięte w black piano Rozumiem Spoko, odbiorę auto i będziem myśleć
krystian3769 Opublikowano 12 Marca 2018 Opublikowano 12 Marca 2018 7 minut temu, Veiru napisał: Działaj! Dokładnie teraz idę do garażu
Veiru Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Opublikowano 15 Marca 2018 Dziękuję bardzo wszystkim za miłe słowo! Nie zwalniając tempa na tył wleciały w końcu carbonowe końcówki Akrapovica z Ø100
krystian3769 Opublikowano 15 Marca 2018 Opublikowano 15 Marca 2018 Poka jeszcze tak jak to pierwsze zdjęcie tylko z pozycji stojącej
Gibons Opublikowano 15 Marca 2018 Opublikowano 15 Marca 2018 Za raz będzie cięzko s-line uswiadczyc hehe
Rekomendowane odpowiedzi