Opublikowano 3 Sierpnia 200916 l no właśnie ja chce skrzydełko na noge zaczaynające się na stopie i kończące w połowie piszczela tylko żeby jeszcze tak ładnie w okół kostki poszło ale za ch nie potrafię nic znaleźć
Opublikowano 3 Sierpnia 200916 l uwierz mi że robie to ale jakoś mi nie wychodzi tak jak sobie wymarzyłem
Opublikowano 3 Sierpnia 200916 l uwierz mi że robie to ale jakoś mi nie wychodzi tak jak sobie wymarzyłem sie bardziej postaraj
Opublikowano 3 Sierpnia 200916 l Somes - www.deviantart.com Search: wing, wings, angel, angel wing, devil wing, evil wing, god wings, satan wing etc. Znajdziesz coś na pewno, tam jest milion bardzo nowatorskich i pomysłowych prac w różnych stylach.. Ja już dawno przestałem szukać wzorów na stronach o tattoosach..
Opublikowano 4 Sierpnia 200916 l Nosfer już tam biegnę! :kox: :kox: OT - SoMes za co przygarnąłeś kropka ??
Opublikowano 4 Sierpnia 200916 l już mam Nosfer ale musze jeszcze je przerobić pod siebie a nie chcieli mi dać klubowicza to wziąłem kropka
Opublikowano 4 Sierpnia 200916 l Ja się na razie na piercing przerzuciłem, wprowadziłem jedną zmianę i korci mnie na następny kolczyk, ostatnio widziałem gościa z kolczykiem na karku i fajne to wygladało ale niestety z racji pracy nie mogę takich numerów robić
Opublikowano 4 Sierpnia 200916 l Ja się na razie na piercing przerzuciłem, wprowadziłem jedną zmianę ?????
Opublikowano 4 Sierpnia 200916 l vario pokazuj bo ja sobie też będę niebawem prawdopodobnie drugi w wardze robił
Opublikowano 4 Sierpnia 200916 l Panowie niestety nie pokażę, bo to nie dział "erotyka", jak byście byli fajnymi laskami to bym o tym pomyślał w każdym razie zmieniłem z "Six" prosty 8mm w goldzie na banana 12 mm z srebrną kulką i tęczową, chciałem wkleić foty kolczyków ale strona SIX jest kiepska i nie ma tego asortymentu
Opublikowano 5 Sierpnia 200916 l vario pokazuj bo ja sobie też będę niebawem prawdopodobnie drugi w wardze robił on w wardze nie ma :kox: :kox:[br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 08:10_________________________________________________miałem pare lat temu kolczyk w lewym sutku ale chyba zarosło , chociaż zaraz sprawdze ,tylko musze znaleźć agrafke...
Opublikowano 5 Sierpnia 200916 l Kiedyś miałem 2 kolczyki w tym miejscu ale jeden wyrwałem podczas harców i pozostał 1 Frenum