Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

TATOO & PIERCING ma ktos? '-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam taki i mi sie nie znudził jeszcze bo w sumie go nie widze :> :> ale bolało :shocked:

1002075j.jpg

Opublikowano

Spoksik Joker Cultowy motyw :>

Opublikowano
Będę robił na plerach

a jakiej wielkosci? bo ladnie napier...la jesli bedzie dosc duzy :>

kolorowy bedziesz musiał co pare lat poprawiac

jesli bedzie robiony w studio, a nie u kolegi na imprezie to moze byc spokojny ze beda dobre barwniki i nie wyblaknie

Ciekawy jestem jak w praktyce wygląda sytuacja z wyjałowianiem barw

Będę robił na plerach więc na słońce będzie narażone przez max. kilka tygodni w roku..

ja mam kolor na plecach i juz kilka razy mialem plecy spalone, a kolor raczej sie nie zmienil

Opublikowano

Ja mam kolor skorpiona od 16 lat, dwa razy przypalony żelazkiem ale na razie nie uzupełniam kolorów bo je w miarę dobrze widać, robiłem w Acid Shop w Poznaniu w 1993 r :)

Opublikowano

Ja mam taki i mi sie nie znudził jeszcze bo w sumie go nie widze :> :> ale bolało :shocked:

1002075j.jpg

może sie nie znam , ale wygląda jakby to było długopisem malowane na szybko :gwizdanie:
Opublikowano

1002075j.jpg

może sie nie znam , ale wygląda jakby to było długopisem malowane na szybko :gwizdanie:

podzielam twoje zdanie :wink4: tatuaż nie jest pierwszej klasy, no chyba że taki miał być i taki był zamiar autora ale wygląda :thumbdown:
Opublikowano

ja kończę projekty i po nowym roku będą 4ty i 5ty :kox:

Opublikowano

1002075j.jpg

Kto Ci to robił ?

a pochwal się projektem :naughty:

otóż to :wink4:

Zaraz po nowym roku idę z elementami. Więc tak naprawdę projektu jeszcze nie mam.

Jak dostanę coś w łapy to wkleję skana.

Będzie od prawej łopatki do samego dołu. Pomyślałem, że przerzucę przez ramię jakiś motyw, żebym mógł sobie go oglądać w lustrze.. i wymyśliłem.. Zrobie sobie "siebie" :decayed::polew:

Full kolor - FLASH.

W studio JuniorInk - www.juniorink.pl

Opublikowano

Acid Shop w Poznaniu w 1993 r :)

dobry klimat byl , flapjack , acid drinkers :good:

Opublikowano

który z nich bedzie ci robił ????

Opublikowano

1002075j.jpg

to zdjęcie było robione jak był świeży i jeszcze strupy były i krew a robiłem go w LBN

Opublikowano

który z nich bedzie ci robił ????

Nie wiem jeszcze.. Przed pójściem dokładnie obejrzę ich galerię, rzuce okiem w studio i pogadam z tym którego styl najbardziej będzie mi odpowiadał.

Wczoraj trochę mój tattoo stanął pod znakiem zapytania, bo chcemy pojechąc z K. do Tajlandii, w co oczywiście trzeba wpakować kasę, a dziara trochę mnie szarpnie po portfelu i nie wiem czy się wyrobimy kasowo.. :disgust:

Ale pójść, pójdę w przyszłym tygodniu :wink4:

Opublikowano

chcemy pojechąc z K. do Tajlandii

przedślubna ?? nie za szybko ???? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

myslałem ze juz byłes u nich i masz cene w miare obcykaną , a na jaki koszt liczysz ?????

Opublikowano

chcemy pojechąc z K. do Tajlandii

przedślubna ?? nie za szybko ???? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

myslałem ze juz byłes u nich i masz cene w miare obcykaną , a na jaki koszt liczysz ?????

POślubna :kox: :kox:

Dzwoniłem do nich, ceny mi nie podadzą bo ustalana jest indywidualnie w zależności od wielkości, ilości szczegółów, trudności wykonania, kolor czy czarny etc.. Myślę, że muszę przyszykować kilka tyś.. :polew:

Opublikowano

Dzwoniłem do nich, ceny mi nie podadzą bo ustalana jest indywidualnie w zależności od wielkości, ilości szczegółów, trudności wykonania, kolor czy czarny etc.. Myślę, że muszę przyszykować kilka tyś.. :polew:

nie , no wiem ze ceny ci nie podadza , ale tak pi razy dzrzwi :wink4: , pokaż ten projekt , narysuj chociaż w paint'cie jak nie masz skanera :decayed:

Opublikowano

Pi razy drzwi :mysli: Myślę, że zacznie się rozmowa od 2.000zł :confused4:

Ciężko opisać projekt, bo to flash - tatuaż zlożony z wielu elementów. Nie chcę nic gadać, bo jeszcze projektu nie ma.

Za kilka dni do nich idę ze stertą druku i jak ustalimy co trzeba to podkleje. :naughty:

Opublikowano

Pi razy drzwi :mysli: Myślę, że zacznie się rozmowa od 2.000zł :confused4:

Ciężko opisać projekt, bo to flash - tatuaż zlożony z wielu elementów. Nie chcę nic gadać, bo jeszcze projektu nie ma.

Za kilka dni do nich idę ze stertą druku i jak ustalimy co trzeba to podkleje. :naughty:

brzmi ciekawie :naughty:

Opublikowano

Dobra, namówiłem kobitę na Rodos za połowę kasy zamiast do Thai.. :P

W przyszłym tygodniu wyruszam do juniora.. :decayed::good:

Opublikowano
:polew: :polew:
Opublikowano

haha dobre.. 2000 na tattoo... chyba bym sie nie zdecydowal... mialbym fele do auta juz :tongue4:

juz sobie wyobrazam ta rozmowe z kobita "kochanie, nie jedziemy do thai, robie sobie tattoo,wiec zostaje nam rodos,tam tez jest fajnie" :decayed: