July 17, 201610 yr witam pany przyszla pora na pokazanie mojej nowej furki. audi a4 b8 silnik 2.0 tdi CAGA rok 2010r. przebieg 167121km. opcja jest jeszcze troche sam bede ja doposazal;) jakies tam mody poczynilem i narazie tak to wyglada:)
July 17, 201610 yr ładna,fotele s4,ktos ładnie modził zdjecie kalkulatorem robiles chyba ,bo nie widze czy to 3g?
July 18, 201610 yr Co to za felgi? Furka zacna. Ktoś robił z niego polifta? Bo wpisałeś że to rok 2010
July 18, 201610 yr Niby tablice zjazdowe, ale fakt faktem przeróbka na polift... zwykłe przyciski w drzwiach no i stara klima...
July 18, 201610 yr Author tak ja ja kupilem uszkodzona przodem i takja ubralem spowrotem napolifta;) kolor to lavagrau perleffekt atak wygladala jak przywiozlem;) Co to za felgi? Furka zacna. Ktoś robił z niego polifta? Bo wpisałeś że to rok 2010 felga od sq5 20`` et 33 8,5cala
July 18, 201610 yr Czemu wyrzuciłeś srebrne lusterka z s4. Podsufitkę zmieniałeś na czarną, bo na ostatnim zdjęciu widać jasną?
July 19, 201610 yr Author tak sufit kupiel byl jasny. lusterka nie podobaly mi sie i sprzedalem. teraz mam w czarnym polysku;) tak jak gril przod i dokladke tyl;)
July 19, 201610 yr Fajna , zmień kierownicę na poliftową b8 bo ta co masz to chyba z S6 C6... one jeszcze w cenie chodzą , szczególnie razem z poduchą ...powinno ci się udać w tej samej cenie co tą sprzedaż kupić polift b8 też sciętą piszesz że ty ją na polifta "ubrałeś" a na zdjęciu jak ją przywiozłeś uszkodzoną też polift , hmmm.... Edited July 19, 201610 yr by Marteka4
July 24, 201610 yr Author Fajna , zmień kierownicę na poliftową b8 bo ta co masz to chyba z S6 C6... one jeszcze w cenie chodzą , szczególnie razem z poduchą ...powinno ci się udać w tej samej cenie co tą sprzedaż kupić polift b8 też sciętą piszesz że ty ją na polifta "ubrałeś" a na zdjęciu jak ją przywiozłeś uszkodzoną też polift , hmmm.... dokladnie kolego w opisie wyzej wszystko opisane przywiozlem po lifta i ubralem tak samo na polifta auto z 2010.r;)
August 1, 201610 yr Kurde auto juz samo w sobie jest piekne, jak cos jeszcze pomodzisz to bedzie jeszcze lepsiejszy kocur ! widzial bym tu jeszcze teraz, zeby wszystkie chromy zrobic na czorno.