CHOMIK74 Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 Czy ktoś może pomóc - posiadam navi RNS-E, z płytą DVD PL i moduł bluetooth audi. po włączeniu funkcji ,,telefon'' powinna pojawić się klawiatura telefoniczna ( okrągła ), lecz pojawia się uwaga - że połaćzenia należy odbierać lub bla bla bla. Telfon posiadam nokia 6230. W serwisie sprawdzałem i powiedzieli że wszytko jest sprawne i być może coś trzeba właćzyć w ustawieniach. Dodam że zestaw pracuje jak głośnomówiący bez zarzutu. pozdrawiam
ono Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 Tak ma być , masz ograniczony zestaw głośnomówiący, jak chcesz mieć rolke w navi to trzeba wymienić centralke tel.
CHOMIK74 Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Opublikowano 19 Lutego 2007 OK, ALE PO JEJ ZAMONTOWANIU POKAZYWAŁA SIę KLAWIATURA TELEFONU, A PO KILKU DNIACH JUŻ NIE
ono Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 No to nie wiem czemu , ja mam ori navi zestaw i BT i mam tak jak ty , na szczęście mam książke w fisie i wszystko robie rolkami w kierze.
Krisu Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 To, jaki telefon posiadasz nie ma wpływu na to co się wyświetla na ekranie. Ja już wypróbowałem kila różnych telefonów z moim bluetoothem i ta okrągła klawitura zawsze się pojawia. Jedyna różnica to pełna lub częściowa dostępność do pamięci telefonu. Zastanawiam się dlaczego Wam się wyświetla co innego :confused:
ono Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 Tak jak pisałem w 1 poście jest pare wersji zestawu głośnomówiącego pod RNS-E.
poziek Opublikowano 21 Marca 2007 Opublikowano 21 Marca 2007 a jak dojść do tego czy mam bluetootha czy nie
ono Opublikowano 21 Marca 2007 Opublikowano 21 Marca 2007 http://www.navplus.us/forum/viewtopic.php?t=2563 może ci sie przyda
poziek Opublikowano 21 Marca 2007 Opublikowano 21 Marca 2007 czyli lipa... trzeba szukać modułu... dzięki za linka mój misiaczku
Rekomendowane odpowiedzi